Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Fenerbahçe, Olympiakos ile Çeyrek Final Rövanşına Hazır

Fenerbahçe, Olympiakos ile Çeyrek Final Rövanşına Hazır

Haber Haber -
24 0

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos’u Ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında yarın Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Maç Bilgileri

Müsabaka, 22.00’de başlayacak ve Alman hakem Tobias Stieler tarafından yönetilecek. Stieler’in yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

Rakibine Karşı Avantaj Arayan Fenerbahçe

Sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. 2 ve daha farklı her türlü galibiyette yarı finale yükselecekler. 1 farklı galibiyette ise maç uzatmalara gidecek.

Eksikler ve Kadro Durumu

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Jayden Oosterwolde ile Mert Hakan Yandaş yarın forma giyemeyecek. Maç saatinde Joshua King’in durumu belirlenecek. Teknik direktör İsmail Kartal’ın UEFA kadrosunda yer vermeyerek yararlanamayacakları isimler ise Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun.

Fenerbahçe’nin Olympiakos’a Karşı Performansı

Fenerbahçe ve Olympiakos daha önce 3 resmi karşılaşmada karşı karşıya geldi. Olympiakos, bu sezon oynanan maçı 3-2 kazanmıştı.

UEFA Kadrosu

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosunda başta Dominik Livakovic, Edin Dzeko ve Cengiz Ünder olmak üzere birçok önemli isim bulunuyor.

İlgili Yazılar