Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Önemli Açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Önemli Açıklamalar

Haber Haber -
16 0

Ertuğrul Doğan’ın Mesajları

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor camiasına önemli mesajlar verdi. Doğan, Trabzon camiasının birlik içinde olduğu sürece hiçbir engelin aşılamayacağını vurguladı. Şampiyonluğun, başarı kabul edilen tek sonuç olduğunu belirterek, camianın hocayla olduğu gibi bir olması gerektiğini vurguladı.

Gelecek Projeler

Başkan Doğan, Trabzonspor’u ekonomik olarak rahatlatmak için 3 önemli projenin olduğunu açıkladı. Kartal projesinin sona geldiğini belirten Doğan, ekonomik sıkıntı yaşamamak için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Transfer ve Hedefler

Başkan Doğan, gelecek sezonun hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, ekonomik olarak hazır olmanın önemine değindi. Anlaştıkları oyuncular olduğunu belirten Doğan, taraftarlarına şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Oyuncu Durumu ve Transferler

Başkan Doğan, Mendy ile ilgili resmi teklif olmadığını ve oyuncuyu satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirtti. Onuachu’nun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve kiralama formülü üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

İlgili Yazılar