Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Nazilli Belediyespor Başkanı: “Bizim Şike Yapacak Paramız Yok”

Nazilli Belediyespor Başkanı: “Bizim Şike Yapacak Paramız Yok”

Haber Haber -
17 0

Kulüp Başkanı Şahin Kaya’dan TFF Soruşturması Açıklaması

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 37. haftasında Ankaraspor ile oynadıkları maçta yaşanan soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaya: “Mali Açıdan Zor Günler Geçiriyoruz”

Kulüp Başkanı Şahin Kaya, yazılı açıklamasında kulübün mali açıdan zor günler geçirdiğini vurgulayarak, “Bizim şike yapacak paramız yok. Bunu tüm kamuoyu biliyor. Çok cüzi miktarlara takım kurmuş bir yönetimiz. Bu algılara kimsenin itibar edeceğini düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.

“Neden Çapraz Bağı Koptu?”

Kaya, maç sırasında yaşanan sakatlık durumuna da değinerek, “İki takımın da riske girmemesi çok normal. Maçın 19’uncu dakikasında Serhat Aslan kardeşimizin çapraz bağı koptu. Madem bu kadar şaibeli bir maçtı, benim kardeşimin neden çapraz bağı koptu?” ifadelerini kullandı.

Kulüp Herhangi Bir Para Trafiği İçinde Değil

Nazilli Belediyespor Başkanı, hiçbir kulüple para trafiği içinde olmadıklarını belirterek, “Federasyonun tüm incelemelerine açık olduğumuzu” kaydetti.

İki takım arasında oynanan maç golsüz beraberlikle sonuçlanmış, Ankaraspor play-off’ta mücadele etmeyi, Nazilli Belediyespor ise ligde kalmayı garantilemişti. Müsabakada her iki takımın da şut atmadan 90 dakikayı tamamlaması ise gündeme gelmişti.

İlgili Yazılar