Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul Sarıyer’de Öldürülen Taksici Yaşar Yanıkyürek İçin Taksicilerden Büyük Destek

İstanbul Sarıyer’de Öldürülen Taksici Yaşar Yanıkyürek İçin Taksicilerden Büyük Destek

Haber Haber -
19 0

Yaşar Yanıkyürek’in Cenazesi Taksici Konvoyuyla Defnedilecek

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından yüzlerce taksicinin eşlik ettiği konvoyla Zincirlikuyu Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine getirildi. Cenaze, Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda defnedilecek.

Taksicilerden Duygusal Veda

Zincirlikuyu Mezarlıklar Müdürlüğü önünde toplanan taksici meslektaşları, Yaşar Yanıkyürek’in cenazesini yalnız bırakmadı. Dua edip helallik alan taksiciler, merhum için basın açıklaması yaparak seslerini duyurdu. İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Deniz Dündar, “Bu bizim ilk cenazemiz değil görünene göre son cenazemiz de olmayacak” dedi.

Taksi Şoförlerinden Yetkililere Çağrı

Deniz Dündar, açıklamasında, “Azrail’ini yanında taşıyan bir meslek grubu haline geldik. Yetkililerden, kabinli araç ya da başka bir çözüm bekliyoruz. Sessiz çığlığımızı duyun!” şeklinde konuştu. Taksiciler, gece yarısı Kadıköy’de de konvoy düzenleyerek seslerini duyurmak istediler.

Yaşar Yanıkyürek Cinayeti

Taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek, aracında İran uyruklu bir kişi tarafından öldürülüp yola atılmıştı. Emniyet ekipleri zanlıyı yakalayarak adalete teslim etmişti.

İlgili Yazılar