Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. VakıfBank, İtalya’da Zorlu Mücadele Sonrası Milano’yu Yendi

VakıfBank, İtalya’da Zorlu Mücadele Sonrası Milano’yu Yendi

admin admin -
14 0

VakıfBank, İtalya’da Zorlu Mücadele Sonrası Milano’yu Yendi

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda nefes kesen bir mücadeleye imza atarak konuk olduğu İtalyan ekibi Vero Volley Milano’yu 3-2’lik skorla mağlup etti. Bu zaferle birlikte VakıfBank, grup aşamasını beş galibiyetle tamamlayarak play-off turuna yükselmeye hak kazandı.

Çekişmeli Maçın Ardında Jordan Thompson ve Gabi Etkisi

VakıfBank, zorlu mücadelede rakibi karşısında üstünlüğü ele geçirmeyi başardı. İlk sette 25-20’lik skorla öne geçen sarı-siyahlılar, ikinci sette de Gabi-Thompson ikilisinin performansıyla 25-17’lik skorla durumu 2-0’a getirdi. Ancak ev sahibi ekip, üçüncü ve dördüncü setleri alarak dengeyi sağladı. Maçın gidişatını belirleyen tie-break setinde VakıfBank, 15-12’lik skorla galip gelerek maçı 3-2 kazandı. Takımda Jordan Thompson 15, Gabi 13, Ali Frantti ise 11 sayıyla çift haneli sayılara ulaştı ve Gabi maçın en değerli oyuncusu seçildi. Palacebet

Guidetti: “Büyük Bir Gelişim Gösterdik”

Karşılaşmanın ardından VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, galibiyeti değerlendirdi. Guidetti, “Rakip karşısında İstanbul’daki maçımızdan farklı bir zihniyetle sahaya çıktık. Takım olarak büyük bir gelişim gösterdiğimiz için mutluyuz. O döneme göre çok daha iyi oynuyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu zaferle birlikte VakıfBank, turnuvadaki iddiasını sürdürerek bir üst tura yükselmeye adım attı.

Play-Off Turuna Adını Yazdırdı

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki son maçında İtalya deplasmanında Vero Volley Milano’yu 3-2 mağlup ederek adını play-off turuna yazdırdı. Sıkı rekabetin yaşandığı karşılaşmada öne geçen, geri düşen ve sonrasında çekişmeli bir tie-break setinde galip gelen VakıfBank, turnuvadaki iddiasını bir üst seviyeye taşıdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir