Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Alperen Şengün Adını Bir Kez Daha Tarihine Yazdı, Üçüncü Triple Double

Alperen Şengün Adını Bir Kez Daha Tarihine Yazdı, Üçüncü Triple Double

admin admin -
19 0

Alperen Şengün Adını Bir Kez Daha Tarihine Yazdı, Üçüncü Triple Double

NBA’de heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Houston Rockets ile Boston Celtics karşı karşıya geldiği müsabakada, genç yetenek Alperen Şengün performansıyla göz doldurdu. Maç, Celtics’in 116-107’lik galibiyetiyle sonuçlansa da, Alperen Şengün sahne alarak bir triple-double daha ekledi.

Alperen Şengün, Kariyerinde Üçüncü Kez Triple-Double Yaptı

Alperen Şengün, bu sezonki etkileyici performansına bir yenisini ekledi. 36 dakika süre aldığı mücadelede genç yıldız, 24 sayı, 12 ribaund, 10 asist ve 1 top çalma ile oynayarak kariyerinde üçüncü kez triple-double yapma başarısını gösterdi. Bu muazzam performansıyla adını bir kez daha NBA tarihine yazdı.

Rockets, Zorlu Maçta Yenilgiyle Tanıştı

Houston Rockets, Alperen Şengün’ün üstün performansına rağmen Celtics karşısında galibiyet elde edemedi. Ligdeki 42. maçında 22. kez mağlup olan Rockets, bir sonraki mücadelesine odaklanıyor. Takım, evinde Portland Trail Blazers’ı konuk edecek ve bu maçta galibiyet arayacak.

Boston Celtics ise ligdeki 43. maçında 33. galibiyetini elde ederek başarılı bir grafik çizdi. Takım, bir sonraki karşılaşmada Dallas Mavericks ile kozlarını paylaşacak. Alperen Şengün’ün performansıyla ön plana çıkan müsabaka, NBA severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Fixbet

Alperen Şengün ve Houston Rockets, Yoluna Devam Ediyor

Alperen Şengün’ün muazzam performansı ve Houston Rockets’un karşılaşmadaki direnci, takımın geleceği adına umut verici işaretler taşıyor. Genç yetenek, triple-double ile adından söz ettirirken, Rockets ise zorlu bir dönemeçten geçiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir