Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. En Olumlu 5 Kişilik Özelliği

En Olumlu 5 Kişilik Özelliği

admin admin -
8 0

Birçok insan gördük, birçok insan tanıdık. Bazıları bizi mutlu ederken bazıları ise hepimizi üzdü. Sizce dünyadaki en iyi, en olumlu 5 kişilik özelliği nedir?

1)            Dürüst İnsan

Kaybedeceksem de dürüstlüğüm ile kaybedeyim derler ya hani. Gerçekten de olması gereken olumlu bir özellik; dürüstlük. Yalandan uzak, tüm saflığınla, şeffaflık bir insana yaklaşmak kadar güzel bir şey yok. Zaten herkes dürüst olsaydı bu hayatta, ne bir dert kalırdı ne de bir tasa.

2)            Pozitif İnsan

Sıcakkanlı, sevecen, güler yüzlü. Aradığımız en önemli özelliklerden birkaçı. Hiç anlamış değilim zaten sinirli insanları. Tek suçlu sinirlenen insanlarda değil tabi ki. En az onun kadar suçlu taraf da sinirlendiren insanlar. Anlayış göstermek, alttan almak, bir konuya bir olaya olumlu tarafından bakmak bu kadar zor olmamalı.

3)            Anlayışlı İnsan

Keşke herkes anlayışlı olabilseydi. Düşünsenize siz bir şey demeden sizin ne istediğinizi, sizin sorunlarınızı anlayan, size çözüm önerileri sunan bir insan. İnatlaşmadan orta yolu bulmak isteyen destekçiniz.

4)            Yardımsever İnsan

Her konuda maddi manevi destek sunan insanlar. Sadece insana değil, bütün canlılara elinden geldiğince destekte bulunan insanlardır. Hayatın amacı sevgi ve paylaşmaktan geçer.

5)            Centilmen İnsan

Sizden önce size öncelik veren, size değer veren insanlar olsaydı. Bencillikten uzak, insana insan gibi değer verilseydi hayat çok daha yaşanabilir bir hal alabilirdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir