Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Başbakan’dan Yeni Yıl Açıklaması

Başbakan’dan Yeni Yıl Açıklaması

admin admin -
10 0

Başbakan Binali Yıldırım 2017 yılına girmeden önce bir mesaj yayınladı. Birlik mesajı veren Başbakan, emin adımlarla 2017 yılında yol alacaklarını belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım yeni yıl için dileklerini sunan mesaj yayınladı. Yeni yıl ile ilgili mesajında ‘Milletçe birbirimize kenetleneceğiz’ dedi. Başbakan, Türkiye’nin 2017 yılında emin adımlarla yoluna devam edeceğine değinen açıklamasında, 2017’yi üreterek çalışarak demokrasinin çok daha güçlü olacağını savundu. Sınırların korunacağından bir an bile fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Yıldırım, hukuk düzenine gözü gibi bakacaklarını söyledi.

“Dev projelere imza attık”

Başbakan Binali Yıldırım sözlerine 2016 yılı sona ererken diye başlayarak yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu vatandaşlarla paylaştığını dile getirdi. Yıldırım, 2017 yılının hem tüm insanlık için huzur barış ve mutluluk getirmesini temenni etti. Başbakan 2016 yılında ve öncesinde Türkiye’nin kaybettiği şehitler içinde rahmet dileyerek, millet için metanet diledi. Bölgesel ve Küresel zenginliğe sahip Türkiye için konuşan Yıldırım, büyük atılımlara imza attığını söyledi. 14 yıldır iktidarda bulunan Ak Parti için konuşan Yıldırım, gösterdikleri gayretlerin olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Bununla birlikte ülkenin evrensel ölçüde demokrasiye doğru ilerlediğini de ekledi.Türkiye’nin her köşesinde yatırımların devam ettiğini söyleyen Yıldırım, 2016 yılında biten büyük projelere değinerek tek tek isimlerini saydı.  Marmaray, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, Ilgaz İstiklal Tüneli gibi biten projeleri sayan Yıldırım, Türkiye’nin parlak geleceğini gösteren dev projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir