Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Engin Yeşil ‘İlişki Haberi Asılsız’

Engin Yeşil ‘İlişki Haberi Asılsız’

admin admin -
9 0

Engin Yeşil ile Gülben Ergen arasındaki aşk iddiaları yalanlandı. İleri sürülen dedikodulara Engin Yeşil’den cevap geldi.

Engin Yeşil, Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen ile aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanladı. İddiaların asılsız olduğunu magazin medyasına duyurdu. Erhan Çelik’ten boşanan Gülben Ergen, ünlü işadamı Engin Yeşil ile aşk dedikodularına maruz kaldı. İlerili sürülen iddialara Gülben Ergen’den sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla büyük tepki gelmişti. Ergen’in ardından Engin Yeşil’in de açıklama yaparak durumun asılsız olduğunu söylemesiyle haberin asılsız olduğu anlaşıldı.

Engin Yeşil yaptıı açıklamada ülkemizin içinde bulunduğu duruma değinerek, böyle bir zamanda böyle haberle çıkmaktan rahatsız olduğunu belirtip üzgün olduğunu söyledi. Ünlü iş adamı yaptığı açıklamada, bir çok haber mecralarında ve sosyal medya hesaplarında dolaşan haberleri yalanlayarak asılsız olduğunu söyledi. Gülben Ergen ile herhangi bir ilişkilerinin olmadığını dile getiren Yeşil, ‘Gülben Ergen ile şuanda ilişkimiz bulunmamaktadır’ dedi. Engin Yeşil bu haberin kendisini derinden üzdüğünü belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir