Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Turu İkinci Maça Taşıdık”

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Turu İkinci Maça Taşıdık”

Haber Haber -
17 0

Kafkas, Trabzonspor Mağlubiyetini Değerlendirdi

İyi Başladık: Kafkas, maçın başında iyi bir oyun sergilediklerini belirtti. Oyunu geride kurarken takımın set oyununu iyi oynadığını vurgulayarak, “Gole kadar istediğimiz maç planını uygulayan iyi bir Karagümrük vardı.” dedi.

Kötü Goller: Maçta yedikleri gollerin kötü olduğunu dile getiren Kafkas, özellikle 2. ve 3. gollerin basit hatalardan kaynaklandığını ifade etti. “Golleri kendimiz yedik.” şeklinde konuştu.

Oyunun Tepe takımı: Kafkas, oyuncularının maç sonrasında tekrar toparlanmaya çalıştığını söyledi. Ancak set oyunuyla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, oyuncuların planın dışına çıktığında acele ettiklerini ve istenmeyen bir görüntü oluştuğunu aktardı.

Sonuç ve İlerleyen Süreç: Kafkas, Trabzonspor’u tebrik ederken, turu 2. maça taşıdıklarını belirtti. “Atacağımız bir golle maçı uzatabiliriz, potansiyelimiz var.” diyen Kafkas, ligdeki başarılı sonuçlarla kupadaki maçlarını daha rahat oynayabileceklerini ifade etti.

Hakemlerin Performansı: Hakemler konusunda daha önce yanlış anlaşıldığını söyleyen Kafkas, hakemlerin iyi hissettirmediğini belirtti. “Kararları sorgulamıyorum ama objektiflikten uzak kararlar maçı zorlaştırıyor.” diyen Kafkas, zorlu bir sezon geçtiklerini ve bir an önce bitmesinin iyi olacağını ifade etti.

İlgili Yazılar