Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Kafkas: “Zor Deplasmandan Bir Puan Aldık”

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Kafkas: “Zor Deplasmandan Bir Puan Aldık”

Haber Haber -
15 0

Tolunay Kafkas: “Kayserispor Maçında Zor Anlar Yaşadık”

VavaCars Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, Mondihome Kayserispor ile oynanan maçta 2-2 beraberlikle sonuçlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Kafkas, “Böyle zor bir deplasmanda Kayserispor gibi iyi oyunculardan kurulu bir takımdan bir puan aldık. Yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Oyuna Kötü Başladık

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın kötü bir başlangıç yaptığını ve ilk devrede gol yediklerini belirtti. Oyunu dengelemeye çalıştıklarını ifade eden Kafkas, “İlk devre oyunun ufak bir bölümünde dengeleri sağlayabildik. Pres konusunda ciddi sıkıntılar yaşadık, istediğimizi yapamadık.” dedi.

İkinci Devre Oyuncu Değişiklikleri

İkinci devrede oyuncu değişiklikleriyle öne geçtiklerini aktaran Kafkas, “Ancak kısa süre içinde yediğimiz gol bizi tekrar sıkıntıya soktu. Oyunun kontrolü zaman zaman bizdeydi, zaman zaman Kayserispor’daydı. İki takım da kazanabilecek pozisyonlar buldu. Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız.” şeklinde konuştu.

Kafkas, sonuç olarak zorlu deplasmandan aldıkları puanın önemine vurgu yaparken, önlerindeki kritik maçlara odaklanacaklarını ve Kayserispor’a başarılar dilediğini belirtti.

İlgili Yazılar