Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ronaldo 4. Kez Altın Top Ödülünü Aldı

Ronaldo 4. Kez Altın Top Ödülünü Aldı

admin admin -
9 0

Ronaldo için önemli bir yıl olan 2016 yılı, ünlü başarılı futbolcunun Altın Top aldığı 4. Yıl olarak tarihe geçti.

Aralık ayının 2. Haftası düzenlenen Ballon d’or (Altın Top) ödülü düzenlenerek, yılın başarılı oyuncularına verildi. 2016 yılında önceki yıllar da alan Ronaldo seçildi. Real Madrid’in köklü futbolcusu Portekizli yıldız Ronaldo, 31 yaşına kadar toplamda 4. Kez Altın Top Ödülü almış oldu.

Cristiano Ronaldo’nun başarısı destansı bir şekilde hem kendi ülkesinde hem de takımının bulundu ülkede dillerden düşmüyor. Bir çok ülkede de futboldaki başarısı dillerde dolaşan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Football Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ödüle layık görüldü. 2008-2013-2014 yıllarında ödüle layık görülen Ronaldo bu yılda Aralık ayının ortasında düzenlenen ödül töreninde 4. Kez ödüle layık görülerek Altın Top’a kavuştu.

Cristiano Ronaldo Real Madrid’de forma giyerek bir çok ödüle imza atmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi Kupasını en son bu yıl kaldıran ünlü futbolcu, başarılarına Real Madrid’de devam ediyor. Yıldız oyuncu Portekiz’in milli takımında da 2016 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan takımına desteklerini sunmuştu. Ronaldo 4. Kez kazandığı ödülden sonra yaptığı açıklamada bu ödülü beklemediğini dile getirerek, çok mutlu olduğunu söylemiş takımına ve milli takım oyuncularına teşekkürlerini sunmuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir