Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mert Ekin Daymaz Hayat Sevince Güzel’de

Mert Ekin Daymaz Hayat Sevince Güzel’de

admin admin -
9 0

 

Yakışıklı ve dikkat çekici Oyuncu Mert Ekin Daymaz kimdir? Hayat Sevince Güzel dizisinde dikkat çekici fiziğiyle karşımıza çıkan isimlerden biri. Mert Ekin Daymaz Dizide ki ismiyle Savaş Göçer isimli karakteri canlandırıyor. Mert Ekin Daymaz dizideki ismiyle Savaş Göçer kimdir? Hayat Sevince Güzel dizisinde oynayan yakışıklı karakter Savaş Göçer, manken ve modelliğinin yanı sıra oyunculuklada uğraşan bir ünlü.

Genç oyuncu Hollanda’da doğmuş kendini Türkiye’ye ait hissetmiş ve çalışmalarına Türkiye’de devam etmek istemiştir. Genç oyuncu birçok başarılı projelere imza atmıştır. Mert Ekin Daymaz 2 Aralık 1990 doğumlu yakışıklı oyuncu Mert Ekin Daymaz, önümüze sevilen dizi   Çilek Kokusu’nda çıkmıştı. Dizide Volkan karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Mert Ekin Daymaz geçmiş kariyerinde ise Not Defteri isimli dizide Egemen karakterine can vermişti.

Mert Ekin Daymaz, Hayat Sevince Güzel karakterinde ki oyuncu Savaş Göçer Hangi okulda okumuş?

Mert Ekin Daymaz, Hollanda’da doğmuş 1990 doğumlu oyuncudur. Üniversite hayatını ise İstanbul Haliç Üniversitesinde tamamlayan genç oyuncu, okuduğu özel üniversitede Antrenörlük ve Fitness üzerine eğitim görmüştür.

Mert Ekin Daymaz’ın ilgi duyduğu spor dalı Basketbol olarak biliniyor. Mert Ekin Daymaz, amatör olarak ilgi duyan ünlü oyuncu basketbolda bir profesyonel sporcu olarak karşımıza çıkmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir