Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Bakan Tekin, 23 Nisan’da Minik Bakanı Ağırladı

Bakan Tekin, 23 Nisan’da Minik Bakanı Ağırladı

Haber Haber -
20 0

Bakan Tekin, TBMM’nin Açılış Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı

Bakan Tekin, TBMM’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli okullardan gelen öğrencileri kabul etti. Anıtkabir ve TBMM’deki törenlerin ardından Bakanlığa gelen Tekin, burada ellerinde Türk bayrakları taşıyan çocuklarca karşılandı. Çocuklar, bando takımı eşliğinde Bakan Tekin’e makam odasına kadar eşlik etti.

Minik Bakan Genç, Sorumluluğunun Farkında

Bakanlıkta öğrencilerle bir araya gelen Bakan Tekin, makamını Gölbaşı İnönü Ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki Irmak Genç’e devretti. Genç, bu süreçte eğitim imkanlarının gelişeceğine inandığını belirtirken, tüm dünya çocuklarını barış ve dayanışmaya davet etti. Aynı zamanda Gazze’deki çocukların acılarının son bulmasını temenni etti.

Minik Misafirler, Bakanlık Bahçesinde Eğlenceli Zaman Geçirdi

Bakan Tekin ve Irmak Genç, 23 Nisan kutlamaları kapsamında Bakanlık bahçesinde çocuklar için düzenlenen etkinlik alanını ziyaret etti. Atölye çalışmaları, geleneksel oyunlar, müzikli aktiviteler ve daha birçok eğlenceli etkinliğe katılan 1000’e yakın çocukla buluşan Bakan Tekin, minik misafirlere patlamış mısır ikram etti ve çeşitli hediyeler dağıttı.

İlgili Yazılar