Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Sporda Son 30 Yılın Enleri

Sporda Son 30 Yılın Enleri

admin admin -
15 0

Sporda Son 30 Yılın Enleri

Ankara Üniversitesi tarafından, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve Spor Bilimleri Fakültesinin 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen “Sporun 100’leri” ödül töreninde, “Sporda Son 30 Yılın Enleri”ne ödülleri verildi. Farklı spor branşları ve spor medyasının önemli isimlerini Ankara Üniversitesi Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesinde bir araya getiren “Sporun 100’leri” Ödül Töreni öncesinde, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ile Ankara Üniversitesi Futbol Takımı, dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar yaptı.

Maçın ardındanSpor Bilimleri Fakültesinde, Cumhuriyetin ilan edildiği 1923’ten bugüne yaşanan önemli spor olayları ve başarılarının sergilendiği “Cumhuriyet ve Spor Yolu”nun açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra kapalı spor salonundaki “Sporun 100’leri” ödül törenine geçildi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Faruk Koca, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Spor Yazarı ve Yorumcusu Şansal Büyüka, Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukanile akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açış konuşmaları ile başladı. 1xbet canlı poker  

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir