Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Fırat Batu Batumed Medikal Teknolojileri ile Adından Söz Ettiriyor

Fırat Batu Batumed Medikal Teknolojileri ile Adından Söz Ettiriyor

admin admin -
19 0

Geçtiğimiz günlerde İstanbul cnr Expo’da düzenlenen Beauty Avrasya güzellik fuarında yoğun ilgi gören Batumed Medikal Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Batu Türkiye’den sonra Avrupa’da da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Batumed firması kurucu Fırat Batu ülkemizin gururu. Batumed yurt dışından ithalat ihracat yapan ve cihaz satışı yapan bir şirket. Öyle ki ülkemiz için oldukça önemli. Şirket kısa sürede oldukça yüksek bir başarı elde etti. Öyle ki sadece ülkemizde değil yurt dışında da önemli bir yere sahip.

Şirket yurtdışından döviz ile gelen cihazları kur artışına inat kur sabitleyerek ülkeye ileri teknoloji cihazları güzellik sektöründeki iş ortaklarına kazandırmaya çalışıyor. Bu sayede de sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor. Türkiye dışında Polonya ve Çin’de de popüler olan ve tanınan şirket şimdilerde süprizleri ile bambaşka bir şey üzerine çalışıyor. Öyle ki Bakü’de ve Polonya’da iki ayrı süpriz ile medikal dünyasına damgayı planlıyor. Fırat Batu bu konuda ekibi ile yoğun bir çalışma içerisinde. Başarılarının sırrı ise bu. Ekibine güvenen ve gelecekte de yüksek hedeflere sahip Batumed’in bu konudaki motivasyonu sağlam. Yurt dışı ile iş ilişkilerini samimiyetine bağlayan Fırat Batu, “Tek sermayemiz samimiyetimizdir.”diyerek düşüncelerini belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir