Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Petkim’den hastaneye 50 bin liralık cihaz bağışı

Petkim’den hastaneye 50 bin liralık cihaz bağışı

admin admin -
10 0

Petkim Sağlık Servisi bünyesinde bulunan son teknoloji ürünü ultrasonografi ve kulak burun boğaz endovizyon cihazları Aliağa Devlet Hastanesi’ne bağışlandı

Petkim, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında, 50 bin lira değerindeki son teknoloji ürünü ultrasonografi ve kulak burun boğaz endovizyon cihazlarını Aliağa Devlet Hastanesi’ne bağışladı.
Petkim Sağlık Servisi bünyesinde bulunan cihazlar, düzenlenen törenle Aliağa Devlet Hastanesi yönetimine devredildi. Maddi değeri 50 bin liranın üzerinde olan cihazların devir teslim törenine, Petkim İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Esmen, Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim İdris Keleşoğlu, Petkim Sağlık Servisi Başhekimi Dr. Çağrı Ekmekçi katıldı.

Yetersiz kalıyordu
Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim İdris Keleşoğlu, hastane bünyesinde iki adet radyoloji uzmanı olmasına rağmen tek ultrason cihazı bulunduğunu, bu durumun randevularda yoğunluğa neden olduğunu belirtti. Petkim’in yaptığı bağışla Aliağa ve çevre ilçelere daha hızlı ve verimli hizmet verebileceklerinin altını çizen Keleşoğlu, “Buradaki sağlık hizmetleri Aliağa halkının tamamına ve yakın beldelerdeki vatandaşlara veriliyor. Bu açıdan bakıldığında Petkim, cihazlarını kendi hastanesine bağışlamış sayılıyor. Bu bağışlarla acil sayılabilecek bir ihtiyacımız karşılanmış oldu. Bu anlamlı bağış için Petkim’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Hizmetler devam edecek
Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun da, en yakın donanımlı hastanenin Aliağa’ya bir saat mesafede olduğunu, bu yüzden Aliağa Devlet Hastanesi’ni mümkün olan en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Petkim Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Esmen ise, başta eğitim yatırımları olmak üzere sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini, şirketin sadece Aliağa’ya beş okul kazandırdığını kaydetti. Aliağa Devlet Hastanesi’ne yapılan cihaz bağışlarıyla halka daha kaliteli sağlık hizmeti verilecek olunmasından duyduğu memnuniyeti de aktaran Esmen, “Üretimimizi sürdürdüğümüz Aliağa’ya hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir