Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bolu Tüneli Civarında Yoğun Kar

Bolu Tüneli Civarında Yoğun Kar

admin admin -
6 0

Sabah saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kar, Bolu Dağı tünelinin giriş ve çıkışını felç etti. D-100 karayolu üzerinde olan tünel D-100 karayoluyla aynı kaderi paylaştı.

900 metre yüksekte bulunan Bolu dağı tüneli yolu, sabahleyin başlayan kar yağışıyla birlikte trafik felç oldu. D-100 karayolu üzerinde bulunan yol, lapa lapa yağan kara kendini teslim etti. Tünelin girişinde ve çıkışında etkisini şiddetle gösteren kar, lapa lapa yağmasıyla birlikte yoldan geçen vatandaşlarında yılbaşına karla girecekleri için yüzünü güldürdü. Karla birlikte sisinde etkisini göstermesiyle uzun mesafe görünemediği için araçlar 50 ile 70 km hız arasında seyir aldı. D-100 karayolunun bağlı olduğu karayolu ekipleri, yoğun bir şekilde yağan kar için küreme araçlarını ve tuzlama ekipmanlarını hazırda bulundurdu.

Karayolları ekiplerinin yoğun kara müdahele etmesiyle yolda aksama olmadı. TEM otoyolunda da kar yağışıyla birlikte kar temizleme ekipleri çalışmalar yürüterek vatandaşların güvenli seyir halinde yol almasını sağladı. TEM otoyolu üzerinde tünelin girişlerinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Elektronik cihazlarla tünel civarında güvenlik önlemi alındı. Trafik polislerinde yıl başı nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir