Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. ‘Koalisyonun Desteğini Görmüyoruz’

‘Koalisyonun Desteğini Görmüyoruz’

admin admin -
9 0

Beştepe’de gerçekleşen TÜBİTAK’ın bir törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika Birleşik Devletlerini eleştirerek, NATO’yu da sıcak bölge yönünde eleştirdi.

Erdoğan gündeme ilişkin konuşmalara da yer verirken, ABD ve Avrupa ülkelerinden bazılarını kastederek “Terör örgütlerine silah yardımı yaparsanız ve bunun ardından ‘hayır biz silah göndermiyoruz’ derseniz bunu yutmayız” diyerek eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye içinde ve dışında yaşadığı sıkıntılara değinerek buna rağmen kültür ve sanat alanında ödül alırken bilim alanında da ödül töreni düzenlediğini söyledi. Erdoğan, Türkiye’nin gündeminin bunlar olması gerektiğini söyleyerek, terörle mücadele etmeye devam edildiğini söyledi. İçerde ve dışarda mücadele yürütüldüğünü söyleyen Erdoğan, aynı mücadeleyi Suriye ve Irak’ta devam edeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı 14 yılda ülkenin sıçrama yaptığını söyleyerek, her ilde üniversite olduğunu söyledi.

Erdoğan bekelenen El Bab açıklamasını yaptı. Operasyonlarda destek görmediğimizi söyleyerek, müttefik ülkeleri bu konuda eleştirdi. Erdoğan NATO’yu da kastederek DEAŞ’a karşı kurulan müttefiklerin desteğini görmediklerini belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir