Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sivilceler İçin Karbonat Maskesi Nasıl Yapılır

Sivilceler İçin Karbonat Maskesi Nasıl Yapılır

admin admin -
12 0

Sivilceler için karbonat maskesi etkili olacaktır. Peki karbonat maskesi ne işe yarar?

Üst deri tabakasının soyulmasını sağladığı için gözenekleri tıkayan maddeleri deriden uzaklaştırır ,dolayısıyla siyah noktaları giderir. Ölü hücreleri temizler, cildi canlandırır ve cilt lekelerini azaltır. Siyah noktalar nedeniyle oluşan sivilceleri azaltır ve sivilce kızarıklıklarını ve şişliklerini azaltır. 
sosyal medya haberleri
karbonat maskesi (2)

Karbonat Maskesi Tarifi ve Malzemesi

Malzemeler;

4 çay kaşığı karbonat, karbonatın yarısı kadar su

Yapılışı;

Kabınıza karbonatı alın suyu ekleyerek krem haline getirin; Eğer fazla katı veya sıvı olursa karbonat veya su ekleyerek kıvamını ayarlayabilirsiniz. Yüzünüzü temizleyin ve karışımı sadece sorunlu bölgelere uygulayın. Karışımı sürerken cildi aşındırmadan yavaş yavaş sürün. Bunu bir pamuk veya parmağınızla yapın, 10 veya 15 dakika bekleyin ve haftada bir kez uygulayın.

karbonat maskesi (1)

Son olarak yüzünüzü ılık suyla yıkayın ardından soğuk suyla şoklayın. Soğuk su gözenekleri düzeltir ve iyi bir göürünüm katar. Bu maske hassas ciltlere uygulanmamalıdır. Uygulamadan önce yüzünüzü küçük bir yerine uygulayıp alarjik sorununuz olup olmadığını test ediniz.

sivilce için karbonat maskesi, sivilce nasıl gider, sivilceyi götürmek için yapılacaklar, sivilceler hakkında, karbonat maskesi tarifi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir