Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Türk Futbolunun Geleceği için Gençlerin Sorumluluk Alması Gerekiyor”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Türk Futbolunun Geleceği için Gençlerin Sorumluluk Alması Gerekiyor”

Haber Haber -
21 0

Emre Belözoğlu’nun Türk Futbolu Hakkındaki Görüşleri

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nde gençlerin sorularını yanıtladı. Türk futbolunun sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, sosyokültürel sorunların gençler tarafından çözülebileceğini vurguladı. Türk futbolunun değişmesi için uzun bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade eden Belözoğlu, Türk futbolunda idealist yapıların desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

Emre Belözoğlu’nun Beşiktaş Maçı ve MKE Ankaragücü Hakkındaki Değerlendirmeleri

Belözoğlu, Türkiye Kupası’ndaki Beşiktaş maçları hakkında konuşarak, zorlu mücadelenin farkında olduklarını ve finale çıkmak istediklerini belirtti. MKE Ankaragücü’nü Avrupa’ya taşıyabileceklerine inandıklarını söyleyen Belözoğlu, kulüpte daha iyi yerlere geleceklerine olan inancını dile getirdi.

Emre Belözoğlu’nun Kariyer Hedefleri ve Fenerbahçe Eleştirileri

Avrupa’da önemli takımlarda görev yapabileceğine inandığını ifade eden Belözoğlu, kariyer hedefleri hakkında konuştu. Fenerbahçe’yi kupada eledikleri maç sonrası aldığı eleştirilere karşılık, geçmişte Fenerbahçe’de hakkını verdiğini ve eleştirileri sineye çektiğini belirtti. Ayrıca, VAR sisteminde yabancı hakemlerin görev almasının Türk hakemlerini olumsuz etkileyebileceğini düşündüğünü söyledi.

İlgili Yazılar