Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Atlanta’da Yaşayan Bir Kadın Kilo Verme Hikayesini Paylaşıyor

Atlanta’da Yaşayan Bir Kadın Kilo Verme Hikayesini Paylaşıyor

Haber Haber -
27 0

Crystel Saturday, Kilo Verme Serüvenini Anlatıyor

Atlanta’da yaşayan 40 yaşındaki Crystel Saturday, kilo verme hikayesini Atlanta Journal-Constitution’a anlattı. Saturday, “Kilolu olmanın hayatımın geri kalanında nasıl olacağını düşünüyordum ve sonra bir değişiklik oldu.” dedi. Bahanelerden bıkıp çöp gibi hissetmekten yorulduğunu belirten Saturday, depresyonla boğuştuğu dönemde kilo verme kararı aldığını ifade etti.

Özveriyle 39 Kilogram Verdi

Ocak 2023’te 102 kilo iken başladığı kilo verme yolculuğunu Instagram’da da paylaşan Saturday, Ekim 2023’te 63 kiloya düşmeyi başardı. 70 bin takipçisi bulunan genç kadın, kilo verme sürecinde uyguladığı yöntemleri paylaşarak insanlara ilham olmaya devam ediyor.

Kilo Verme Yöntemleri

Crystel Saturday, kilo verme sürecinde gece yemeyi bırakmayı, aralıklı oruç tutmayı ve su tüketimine özen göstermeyi tercih etti. Akşam yemek saatinde sınırlama getirerek, sabah kahvaltıya kadar 16 saatlik oruç uygulayan Saturday, su tüketimini vücut ağırlığına bağlı olarak belirledi.

Diğer ipuçları arasında kalori takibi, ilave şekerin sınırlandırılması ve ağırlık antrenmanı yapılması da bulunuyor. Ayrıca, Saturday, kilo verme sürecinde başkalarına da yardımcı olmak için bir Değişim Taahhüdü programı başlattı.

Dürüst ve İlham Verici Yaklaşım

Crystel Saturday, kilo verme konusunda insanlara samimi bir şekilde yardım ettiğini ve influencer olmadığını vurguluyor. Beslenme uzmanı veya antrenör olmadığını belirten Saturday, insanlara ömür boyu kullanabilecekleri araçlar sunarak gerçek ve kalıcı değişiklikler yapmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

İlgili Yazılar