Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Fenerbahçe’nin Yıldızı İngiltere Yolcusu

Fenerbahçe’nin Yıldızı İngiltere Yolcusu

admin admin -
14 0

Fenerbahçe’nin Yıldızı İngiltere Yolcusu

Sezonun ortasına gelinirken Fenerbahçe’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig’e büyük umutlarla başlayan sarı-lacivertliler, kadrosundaki yıldız isimlerle adından sıkça söz ettirse de, bir oyuncu beklenen performansı sergileyemeyince İngiltere’den transfer teklifleri almaya başladı.

Flaş Teklif, Ryan Kent’e Hull City’den Geliyor

Sezon başında Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Fred gibi önemli isimleri kadrosuna katarak transferde iddialı bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturuyor. Ancak, beklenen performansı gösteremeyen ve istediği forma şansını bir türlü bulamayan Ryan Kent’e, İngiltere’den talip çıktı. Hull City’nin, genç İngiliz futbolcuyu kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu öne sürüldü.

Ryan Kent’in yolunun Hull City’ye düşebileceği belirtiliyor. Kent, sarı-lacivertli formayla beklentilerin altında kaldığı bir sezon geçirirken, İngiltere’den gelen teklifle kariyerine yeni bir sayfa açma olasılığıyla karşı karşıya. İstanbulbahis

Kent’in Geçmişi ve Piyasa Değeri

Ryan Kent’in Fenerbahçe’ye katılmasının üzerinden geçen süre zarfında istikrarlı bir performans sergileyemediği gözlemleniyor. İngiliz futbolcunun piyasa değeri 8 milyon Euro olarak belirlenirken, bu sezon oynadığı 15 maçta sadece 1 gol atıp, 2 asistle katkı sağlayabildi. Kent’in geleceği, sarı-lacivertli camiada ve İngiltere futbol piyasasında merakla bekleniyor. Fenerbahçe’nin bu transferdeki kararı, hem takımın geleceği hem de Ryan Kent’in kariyeri açısından kritik bir rol oynayacak gibi görünüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir