Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Reddit’in Kurucusu Nişanlandı

Reddit’in Kurucusu Nişanlandı

admin admin -
8 0

Tenisçi Serena Williams, ünlü sosyal medya devlerinden Reddit’in kurucularından biri olan Alexias Ohanian’la nişanlandı.

Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, sosyal medya devlerinden Reddit’in kurucusuyla nişanlandığı belirtildi. Reddit’in kurucusu Alexias Ohanian ile nişanlandığı sosyal medya hesaplarından açıklandı. Başarılı tenisçi Serena Williams, nişanlısının kurucusu olduğu Reddit üzerinden takipçilerine duyurdu. Açıklamasında Roma’da nişanlandıklarını belirten Serena Williams, Ohanian’dan aldığı evlilik teklifini şiirsel bir anlatımla sosyal medyada duyurdu. Ünlü tenisçi, Roma’da tanıştıklarını da belirttiği yazısında, şimdi de Roma’da evlilik teklifi alarak nişanlandıklarını ekledi. Serena Williams ile Reddit’in kurucusu Alexias Ohanian’la düğün tarihlerini ilerleyen günlerde açıklayacakları tahmin ediliyor.

Williams 2016 yılında dünya sıralamasında 2. Sırada şampiyon olmuştu. Kariyerinde 22 Grand Slam Şampiyonluğu bulunan ünlü tenisçi, Eylül ayında 308. Grand Slam Maçı’nı kazanmış, İsviçreli Yıldız Roger Federer’in rekorunu geride bırakmıştı.

Williams ve Ohanian çiftinin birlikteliği yaklaşık bir yıl oldu. 2015 yılında sonbaharda tanışan çift, kameralardan ve magazinden uzak bir şekilde aşk yaşadı.

Sosyal medya platformu Reddit, 2005 yılında Ohanian ve arkadaşı tarafından kurulmuş ve günümüzde değerinin milyon dolarla ölçüldüğü biliniyor. Reddit’in kurucuları iki üniversite arkadaşı olup, çeşitli gruplar kurularak oluşturulan paylaşımlar tabanına dayanıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir