Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Carrie Fisher’ın Annesi Hayatını Kaybetti

Carrie Fisher’ın Annesi Hayatını Kaybetti

admin admin -
11 0

StarWars geçtiğimiz gün sevilen oyuncusunu kaybettiğini dünyaya duyurmuştu. Hayatını kaybeden Prenses Lia karakteriyle bilinen Carrie Fisher’ın annesi de hayatını kaybetti.

Star Wars’ın değerli oyuncularından biri olan Carrie Fisher geçtiğimiz gün yani dün, hayatını kaybetmişti. Star Wars’ta üçleme içerisinde Prenses Lia rolünde oynayan dünyaca ünlü tanınan başarılı oyuncu Carrie Fisher’ın hayatını kaybetmesine rol arkadaşlarının yanı sıra birçok Star Wars film hayranı çok üzülmüştü. Ölümünün üstünden 1 gün geçtikten sonra ünlü yıldız oyuncunun annesinin de yaşamını yitirdiği haberi geldi. Sosyal medya da duyrulan anne Debbie Reynolds 84 yaşındaydı. Kızı gibi oyuncu olan anne Debbie Reynolds’un ölüm nedeninin felç olarak açıklandığı belirtildi.

60 yaşında hayata gözlerini yuman Carrie Fisher’ın kızı Billie Catherine Lourd cenaz işlemleriyle ilgilenmek üzere Fisher’ın oğlu Todd Fisher’ın evine gittiği öğrenildi.

Kızının ölümüne çok üzüldü

Fisher’ın annesi Debbie Reynolds kızıyla ilgili çok özlediğini oğluna söylediği öğrenildi. Reynolds ile kızı fisher birçok etkinliğe birlikte katılırdı. Magazin dergilerine konu olan ünlü oyuncu anne-kız hayata gözlerini yumdu.

Annesinin ölüm nedenin felç olduğu bilinse de aile bireyleri bunu ‘Cerrie’nin ölümü ona çok geldi’ şeklinde değerlendiriliyor. Çifte ölüm haberiyle sarsılan aileye ünlü oyuncuların dostları desteğini ihmal etmiyor. Öte yandan Sinema Oyuncuları Birliği Başkanı Carteris, Carrie Fisher’ın annesi Debbie Reynolds’un ölümü hakkında yaptığı açıklamada “Eşsiz yeteneği ve milli değeri olan oyuncuyu kızının ölümünden hemen sonra kaybedişimiz çifte trajedi” diye konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir