Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Tekirdağ’daki Okullarda Öğrenciler Müzik Eşliğinde Ders Başı Yapıyor

Tekirdağ’daki Okullarda Öğrenciler Müzik Eşliğinde Ders Başı Yapıyor

Haber Haber -
24 0

Milli Eğitim Bakanlığının Etkin Programı

Tekirdağ’daki okullarda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen bir program kapsamında öğrencilere müzik eşliğinde fiziksel aktivite yaparak, ders başı yapıyor.

Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ebru Esen, basın mensuplarıyla bir araya gelerek okullardaki egzersiz programını anlattı.

Öğrencilerin Motivasyonu ve Sağlıklı Yaşam

Esen, Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu’nda yaptığı açıklamada, eğitim-öğretim yılı başından beri öğrencilere düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırıldığını belirtti. Öğrencilerin spor yaparak eğlendiklerini ve derslerine daha motive olduklarını vurgulayan Esen, sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırmayı ve öğrencileri sporla buluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Öğrencilerin Gelişimi ve Akademik Başarı

Esen, öğrencilerin fiziksel aktivitelerle derslere olan ilgilerinin arttığını belirterek, ruhsal açıdan hazır hale gelmelerinin akademik başarılarına olumlu katkı sağlayacağını dile getirdi. Ayrıca, toplumda spor ve egzersizin öneminin farkındalığını artırarak aileleri de bilinçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Öğrencilerden Güçlü Geri Dönüşler

Öğrencilerden İremsu Bal, sağlıklı yaşam için sporun önemini bildiğini belirtirken, Bahar Ertuğ ise öğretmenleriyle birlikte spor yapmanın keyifli ve derslerinin daha verimli geçtiğini aktardı.

İlgili Yazılar