Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Galatasaray Süper Lig Tarihinde Unutulmaz Bir Performans Sergiliyor

Galatasaray Süper Lig Tarihinde Unutulmaz Bir Performans Sergiliyor

Haber Haber -
16 0

Galatasaray, Tarihi Bir Performansla Rekorları Alt Üst Ediyor

Galatasaray, son dönemde gösterdiği olağanüstü performansla adından sıkça söz ettiriyor. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun “Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu olabilir” sözlerini doğrular nitelikte olan Cimbom, lig rekorlarına damga vuruyor.

Puan Rekorunu Kırdı, Yeni Bir Rekora İmza Atabilir

Galatasaray, Sivasspor’u mağlup ederek Süper Lig tarihinde son 3 haftaya girilirken puan rekorunu kırdı: 96 puan. Sarı-kırmızılılar, kalan 3 maçta 9 puan daha alırlarsa, 105 puana ulaşacak ve belki de bir daha kırılamayacak bir rekora imza atmış olacaklar.

Evdeki Üstün Performans

Galatasaray, ligdeki son 16 maçını kazanarak tarihinin en uzun galibiyet serisini elde etti. Bu sezon evinde kaybetmeyen Cimbom, son 35 ev maçında mağlubiyet yaşamadı. Evindeki başarılı performansıyla taraftarlarını sevindiren Galatasaray, ligin en güçlü takımlarından biri haline geldi.

Yıldızlar Parlıyor

Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz gibi oyuncuların yükselişiyle Galatasaray’ın performansı adeta doruklara çıktı. Bu yükselişte Okan Buruk’un da büyük payı var. Galatasaray, sahada adeta bir ahenk içinde oynarken, rakiplerini de adeta ezerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İlgili Yazılar