Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Diyarbakır’da Şehit Polisin Katil Zanlısı Hasan Aydın 13 Ay Sonra Tahliye Edildi

Diyarbakır’da Şehit Polisin Katil Zanlısı Hasan Aydın 13 Ay Sonra Tahliye Edildi

Haber Haber -
17 0

Şehit Polisin Ailesi Adalet İstiyor

Diyarbakır’a ait üzücü bir haber gündemi sallıyor. Aşırı hızla seyir halindeyken kaza yaparak bir polisi şehit eden ve 4 kişiyi yaralayan Hasan Aydın, 13 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Kazada hayatını kaybeden polis Kemal Güleç’in ailesi, vatanına hizmet eden bir polisin hayatını kaybettiğini belirterek, sanığın cezalandırılmasını talep ediyor.

Avukattan Sert Çıkış: “Eceline Gidermişçesine Sürüyor”

Şehit polisin avukatı, sanığın daha önce de ehliyetsiz araç kullanmaktan cezalandırıldığını belirterek, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanarak bu trajik kazaya neden olduğunu dile getirdi. Kazanın bilinçli taksir değil, olası kastla öldürme olduğunu vurgulayarak, sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını talep etti.

Kazada Yaralanan Polis Memuru: “Maddi ve Manevi Kaybımız Var”

Kazada yaralanan polis memuru, görev başındayken yaşanan kaza sonrası uzun süredir araç kullanamadığını ve maddi manevi kayıpları olduğunu ifade etti. Zararlarının henüz karşılanmadığını belirterek, sanığın cezalandırılmasını istedi.

Sanık Savunması: “Ben de Mağdurum, Tahliyemi İstiyorum”

Sanık ise, kazayı bilerek yapmadığını, evli ve 3 çocuk babası olduğunu belirterek, kendisinin de mağdur olduğunu ifade etti. Kazada hayatını kaybeden polis memurunun ailesine yardımcı olmaya devam edeceğini söyleyen sanık, tahliyesini istedi.

İlgili Yazılar