Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Murat Sancak’tan Türk Futboluna Çağrı: “En Kısa Zamanda Seçim Yapılmalı”

Murat Sancak’tan Türk Futboluna Çağrı: “En Kısa Zamanda Seçim Yapılmalı”

Haber Haber -
31 0

Murat Sancak’ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Çağrısı

Adana Demirspor Kulübü’nün eski başkanı Murat Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi seçim yapılması yönünde çağrıda bulundu. Sancak, Türk futbolunun geleceği adına önemli bir adım atılmasını istedi.

Sancak’ın TFF’ye Destek ve Eleştirileri

Murat Sancak, TFF’nin olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararını desteklediğini ifade ederek, noter onaylı imza toplama işlemine destek verdiğini belirtti. Ancak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi eleştirerek, seçimin daha erken bir tarihte yapılması gerektiğini vurguladı.

Büyükekşi’ye Yönelik Eleştiriler

Sancak, Mehmet Büyükekşi’nin Türk futboluna zarar veren yapılarla mücadele edemediğini belirterek, TFF Başkanı’nın 18 Temmuz’da genel kurul yapma kararını eleştirdi. Kendisine federasyon başkanı olup olmayacağı sorulduğunda, “Hayır olmayacağım. Öyle bir derdim yok. Öyle bir amacım da yok.” şeklinde yanıt verdi.

Çetelerin Bitirilmesi ve Adalet Talepleri

Sancak, Türk futbolunda yaşanan adaletsizliklere de dikkat çekerek, çetelerin bitirilmesi ve adaletin sağlanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, TFF Başkanı’nın en erken zamanda seçimli genel kurula gitmesi gerektiğini ve kulüplerin baskı altında tutulmaması gerektiğini belirtti.

İlgili Yazılar