Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Göğüs Estetik Avantajları

Göğüs Estetik Avantajları

admin admin -
18 0

Göğüs Estetik Avantajları

Aynada göğsünüze bakın! Memeniz büyük, dolgun ve meme uçlarınız meme kıvrımının üzerindeyse, her şey yolunda demektir. Ama küçükse, dolgun değilse ve meme uçları göğüs çizgisinin altına düşmüşse sorun olduğunu açıkça söyleyebiliriz.

Bu durum, bir gün meme estetiğine ihtiyacınız olabileceğini gösterir. Uygun meme büyütme fiyatları ve diğer estetik işlemler için bizimle iletişime geçebilir, merak ettiğiniz her konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Nedir?

Meme büyütme, çok tercih edilen bir estetik ameliyattır. Ağırlıklı olarak hamilelik, emzirme ve yaşlanma nedeniyle memeler küçülebilir veya meme gelişimini tamamlayamadığında memeler yeterli büyüklüğe ulaşamaz. Göğüs büyütme sayesinde küçük göğüsler daha büyük ve dolgun hale gelir, daha estetik ve güzel görünür. Hem de uygun meme büyütme fiyatları ile yaptırabilirsiniz.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme işlemi hangi durumlarda yapılabilir;

  • Kalça ve göğüs boyutu arasındaki orantısızlık,
  • Doğum sonrası meme küçülmesi, sarkma veya zayıflama,
  • Kilo alımı sonrası meme küçültme ve doğum kusurları,
  • İki meme arasında asimetri (ör. Biri büyük biri küçük),

Ayrıca küçük göğüsler vücut imajı sorunlarına ve kendinden şüphe duyarak özgüven kaybına neden olur. En avantajlı meme büyütme fiyatları için bizimle iletişime geçin.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme için kullanılan protezler meme dokusuna dört farklı şekilde yerleştirilir. Protez; meme başı, meme altı kıvrımı, kol altı veya göbek deliğinden 3-4cm sokularak yerleştirilir. Protezlerde kendi arasında yuvarlak meme protezleri ve damla meme protezleri olmak üzere iki ana gruba ayrılır.

Damla model protezler normal meme şeklini daha iyi alır, meme başı ve alttaki kısım daha dolgundur. Bu özellikle meme dokusunun çok az olduğu durumlarda tercih edilir. Bu protezler çeşitli genişlik, uzunluk ve yükseklik kombinasyonlarında yapılır. Meme büyütme fiyatları bu yöntem çeşitlerinden etkilenmektedir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültme ameliyatından 4 hafta önce ve 4 hafta sonra sigara içmemeniz önerilir. Sigarayı bırakma, hastaların ameliyat sonunda genel anesteziden sonra daha rahat uyanmalarını sağlar ve aynı zamanda daha iyi yara iyileşmesini destekler.

Meme ameliyatından 1 hafta önce aspirin alınmamalıdır. Hastanın yaşına bağlı olarak, ameliyattan önce meme bezlerinin mamografi veya ultrasonunun yapılması da önemlidir. Meme küçültme fiyatları operasyon öncesi belirlenen rakamdır. Daha sonra asla bir değişiklik sürprizi olmaz.

Meme Küçültmeden Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme ameliyatından sonra eve gittiğinizde en az 3 gün dinlenin. Meme küçültme ameliyatından sonra antibiyotik ve ağrı kesici kullanmanız gerekecektir. Ameliyat sonrası pansumanları geciktirmeyin.

İyileşme ilerledikçe, ameliyattan sonra en az 4 hafta boyunca kolunuzu zorlamayınız veya kolunuzda ağırlık taşımayınız ve itme ve çekmeden kaçınınız. Doktorunuzun önerdiği spor sutyenini 1 ay boyunca sürekli olarak kullanmalısınız. Bu sutyen ağrıyı giderir ve göğüslerinizi şekillendirmeye yardımcı olur.

Ameliyattan sonra meme dokusu ödemli ve şişkindir. Şişlik 3-4 hafta içinde hızla azalır. Nihai form 6 ile 12 ay sürebilir. Bu süre zarfında zaman zaman yanma ve karıncalanma gibi hafif ağrıların yaşanması normaldir.

Ameliyattan sonra dikişler alınmaz. Yaklaşık 3 hafta sonra dikişler bulanıklaşacak ve düşecektir. Meme büyütme ameliyatından sonraki 1 ay içinde ağır egzersiz yapmayın. Şu anda, hafif yürüyüş şeklinde spor yapabilirsiniz.

Ağırlık kaldırırken, özellikle kol ve göğüs kaslarını çalıştıran egzersizler sırasında kontrolsüz hareketler istenmeyen bir durumdur. Göğüs kasının gerginliği ile göğüste kanama, dikişlerin ayrılması mümkündür.

Bir diğer büyük sorun ise sigara. Ameliyattan sonra en az 1 ay sigara içmeyin. Sigara sadece yara iyileşmesini bozmakla kalmaz, aynı zamanda cerrahi alanda doku ve cilde kan akışını azaltır, küçük damarları daraltır ve böylece doku beslenmesini bozar. Detaylı bilgi ve meme küçültme fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Meme Dikleştirme Nedir?

Mastopeksi olarak da bilinen ameliyat, sarkık memeleri eski dolgun ve dik hale getiren estetik ameliyattır.

Meme Dikleştirme Kimlere Uygulanır?

Hormonlar nedeniyle meme dokusu yaşla birlikte azalır. Bu, göğsün boşalmasına ve sarkmasına neden olur. Emziren anneler de sarkmaya daha yatkındır. Göğüsler sütle dolduğunda büyür ve emzirme anında serbest bırakılır. Bu defalarca tekrarlanırsa, göğüs doğal olarak sarkacaktır. Ayrıca yerçekimi göğsü aşağı çekerek sarkmasına neden olur.

Bazı durumlarda sarkma çok erken yaşlarda başlar ve sadece memeyi destekleyen bağların doğuştan gelen zayıflığından kaynaklanır. Bu tip sorunlardan şikâyetçiyseniz, kliniğimizce uygulanan cazip meme dikleştirme fiyatları ile kısa sürede eskisi gibi dik memelere sahip olabilirsiniz.

Meme Dikleştirme Sonrası Bilinmesi Gerekenler

İlk gece nispeten zor olabilir. Ağrılar için basit bir oral ağrı kesici genellikle yeterlidir. Bu operasyon ciddi morarma ve şişliklerin beklenmediği bir operasyondur. Çalışıyorsanız, bu operasyon için bir haftalık tatil planlasanız iyi olur. Haftanın sonunda neredeyse normale döneceksiniz. Uygun meme dikleştirme fiyatları sizleri bekliyor.

Meme Dikleştirme Fiyatları

2022 meme dikleştirme fiyatları ameliyatın içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir