Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Özel Günlerde Kullanılacak Tesettür Giyim Modelleri

Özel Günlerde Kullanılacak Tesettür Giyim Modelleri

admin admin -
12 0

Özel Günlerde Kullanılacak Tesettür Giyim Modelleri

Tesettürlü hanımların gündelik kombinlerini konuşturan takım modelleri özel günlerde de tercih edilir. Bu özel günlerin kurtarıcı kıyafet modeli olan tesettür takım modelleri her kişinin beğenebileceği tarzdan olmaktadır. Tesettürlü hanımların günlük kombinlerinin yanı sıra özel davet ve organizasyon gibi topluluk davetlerinde tercih edebilmeleri için bu takım modelleri önemli bir yere sahip olmaktadır. Günlük kıyafetlerin yanı sıra özel işlemeler ve detaylarda bulunan hareketli parçalar nedeniyle bu takım modelleri özellikle düğün ve organizasyon gibi zamanlarda tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra bu takım modelleri ile birlikte göze hitap eden görsel bütünlüğü olan renkli şal ve ayakkabı aksesuarları ile birlikte kombin oluşturulabilir. Beden ölçülerinize göre hitap eden farklı tasarımcıların üretmiş olduğu modelleri değerlendirmeleriniz arasında bulundurabilirsiniz.

Özel Tasarım Tesettür Giysi Modelleri

Özel tasarım tesettür giysi modelleri gençler tarafından yoğun bir şekilde talep görmektedir. Tesettür giysileri günlük tasarımların yanı sıra özel çizgilere sahip farklı kumaşlar kullanılarak üretilmelidir. Bu anlamda özel tasarımcıların üretmiş olduğu ve benzerini zor bulabileceğiniz bir ürün ile özel zamanlarda şık bir kombin yapabilirsiniz. Bu özel zamanlarda giymiş olduğunuz kombin sizin karakteriniz hakkında da insanları ipucu vermektedir. Bu konuyu göz önünde bulundurarak yapacağınız seçimleri bu doğrultuda yenileyebilirsiniz. Özel tasarım tesettür giysi modelleri arasında bulunan etek ve gömlek kombinleri de yine genç ve orta yaşlı tesettürlü hanımların beğenisine sunulmaktadır. Bu anlamda kendi beden ölçülerinize göre daha güzel farklı tesettür giysileri deneyerek bu özel günlerde şık bir isim haline gelebilirsiniz.

Kaliteli Kumaş Tesettür Giyim Parçaları

Tesettür giyim ürünlerinin üretimi ve dikiminde kaliteli kumaş türünün kullanılması önemli bir konudur. Kaliteli kumaşların kullanılması tesettür kıyafetinin duruşunda önemli bir parça olarak sergilenmektedir. Tesettür kıyafetinin duruşunu bir anda değiştiren oldukça farklı bir görünüm katan kaliteli kumaşlardan birisi de krep kumaş türü olmaktadır. Krep kumaş türü şifon kumaşından biraz daha kalın olduğu için ve karışmayan özel yapısı sayesinde özellikle elbiselerde yoğun olarak tercih edilmektedir. Elbiselerin etek kısımlarında bulunan dantel ve tül detayları ile birlikte düğün organizasyonlarında isimler arasında bulunabilirsiniz. Dolabınızda bulunan diğer aksesuarlar ile birlikte uyumlu bir görünüm sergileyebilmek için tesettür kombinlerini yaparken renk uyumlarına dikkat etmeniz önerilir.

Kaynak : https://www.modamerve.com/

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir