Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Roland Garros Erkekler Finali

Roland Garros Erkekler Finali

admin admin -
10 0

Tüm dünyadaki etkinlikleri Türklere ulaşılmasını kolay kılan Tripoki, spor severleri de unutmadı! Özellikle tenise gönül verenlerin her yıl yakından takip ettikleri Roland Garros Erkekler Finali, 2019 yılı için her şeyiyle hazır olup bilet satışları başladı. Tropiki bu konuya da el attı ve konaklama imkanında içerisinde yer aldığı en ekonomik paketleri değerli müşterilerine sundu. Roland Garros Erkekler Finali için sunulan tüm paketleri yakından incelemek için bu linkten faydalanabilirsiniz.

Her ne kadar bu turnuvaların ve finalin ismi erkekler ile anılsa da aslında maçların kadınlar kategorisi de vardır. Tenis konusunda dünyaca bilinen ve tanınan başta Chris Evert, Monica Seles, Serena Williams, Steffi Graf ve Justine Henin olmak üzere birçok ünlü kadın tenisçileri de bu turnuvada izlemek mümkün. Mayıs’ın 3. haftası turnuvalar başlayacak ve tüm Grand Slamlerde olduğu gibi 2 hafta boyunca turnuva sürecek. 9 Haziran 2019 tarihinde ise en heyecanlı maç olan Roland Garros Finali gerçekleşecek. İşte tam da heyecanın zirvede olduğu bugünde Tripoki sizin yanınızda yer almaktadır.

Tripoki, 7 Haziran 2019 tarihi giriş ve 10 Haziran 2019 tarihinde çıkış olmak üzere tam 3 gece 4 gün boyunca konaklama paketlerini sizlerin tercihine sunuyor. 3 yıldızlı, 4 yıldızlı ya da 5 yıldızlı oteller arasından dilediğinizi seçebilir ayrıca tenis turnuvasını izlemek istediğiniz alanı (koltuğu) belirleyebilirsiniz. Böylece bütçenize ve arzunuza en uygun olan seyahat biletini kolayca seçebilirsiniz.

VIP konaklama paketi de dahil olmak üzere tam 4 farklı konaklama paketini daha detaylı incelemek için hemen şimdi https://www.tripoki.com/tr/roland-garros bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Toprak kortta oynanan tek Grand Slam turnuvası olması sebebi ile topun daha yavaş hareket etmesi ve sonucunda da maçların daha uzun sürmesi, sizlere de çok özel bir izleme keyfi sunacak.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir