Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. En İyi Netflix Dizileri

En İyi Netflix Dizileri

admin admin -
12 0

Dünyanın tekelini elinde bulunduran ve dizi izleme platformu olarak pek çok farklı ülkenin yapımlarını bünyesinde barındıran Netflix, birçok farklı dizi seçeneği ile adından söz ettirmektedir. En iyi 5 dizisi ise şöyle sıralanabilir:

En İyi Netflix Dizileri

1- Black Mirror

  1. sezonu ile beraber Netflix’e transfer olan ve her biri birbirinden bağımsız bölümlerden oluşan Black Mirror, bilimkurgu antolojisi olarak izleyicisi ile buluşmaktadır.

2- 13 Reason Why

Gençlik draması olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix dizisi, bir genç kız tarafından bırakılan notlarda, intiharına sürüklenmesine neden olan olaylar konu edinilir.

3- House of Cards

Francis Underwood’un ABD politikası içerisindeki hırslı yükselişini konu edinen Netflix dizisi, Underwood’un en az kendisi kadar hırslı olan eşini de konu edinir.

4- The Defenders

Luke Gace, Jessica Jones, Daredevil ve Iron Fist adlı 4 farklı dizinin birleşiminden oluşan The Defenders, Netflix platformunun en iyi dizilerinden bir tanesidir. “El” adlı örgütü durdurmak isteyen Iron Fist, diğer kahramanları da bu mücadeleye dahil eder.

5- Narcos

İlk sezonu ünlü uyuşturucu karteli Pablo Escobar’ın hayatını konu alsa da her sezonunda başka bir alana yayılan Narcos dizisi, Netflix platformunda en yüksek puana sahip olan dizilerden bir tanesidir. Pablo Escobar’ın hayatının bütün detaylarına dokunan dizi, Escobar öldükten sonra devam eden uyuşturucu kartellerinin hayatta kalma mücadelesini konu edinir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir