Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Philips TV Servis İstanbul

Philips TV Servis İstanbul

admin admin -
10 0

Daha profesyonel görüntü ve çok daha kaliteli ses sistemleri için Philips ailesine katılmayı tercih ettik ancak öğrenci olduğumuz için 2. El ürünler bize çok daha cazip geliyordu ve biz de bu piyasayı araştırmaya karar verdik. 2. El ürünler arasında Philips markasını tercih ettik çünkü geçmişte yaptığımız araştırmalar bu markanın ne karda kaliteli olduğunu gösteriyordu ve tasarım olarak da diğer markalara göre çok daha şık bir görüntüye sahipti diyebilirim.

Ürünleri satın aldıktan kısa bir süre sonra arızalar ile boğuşacağımızı biliyorduk çünkü 2. El piyasası böyle bir piyasadır ve ürünleri buradan alıyorsanız sorunları da göze almanız gerekir. Küçük sorunlar bile olsa can sıkmaya yetiyordu ve keyfinizi kaçırabiliyordu. Servis firması aramanın ve detaylı bir araştırma yapmanız zamanı geldi diye düşündüm.

Bilgisayar başına oturdum ve aram motoruna İstanbul Philips Servisi yazarak ilk sayfada karşıma çıkan Özel Beykoz Philips Servisi firmasına göz attım. Firma yıllardır bu sektörde yer alan ve kullanıcı yorumlarına bakılırsa üst düzey performansı ile herkesi şaşırtan bir marka görüntüsü çiziyordu.

444 78 56’yı tuşlayarak firmaya ulaştım ve aldığım servis hizmetinden sonra bu yazıyı yazmayı uygun buldum. Firma çalışanları kısa süreli çalışmasına rağmen sorunu kökünden çözdü ve ürün sapasağlam teslim edildi. Kullanımda herhangi bir sorun yaşamadık ve yaşayacağımızı da düşünmüyorum çünkü ürün aldığımızdan çok daha sağlam diyebilirim.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir