Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Şarkıcı Gedik ‘İntihar Düşündüm’ Dedi

Şarkıcı Gedik ‘İntihar Düşündüm’ Dedi

admin admin -
13 0

Trafik kazası sonucu kedisi ölen Ömür Gedik
, kedisinin öldüğüne çok üzülmüş. Kedisi öldü diye intihar etmeyi dahi düşünen Gedik, neden öldüğünü anlattı.

Kaliko isimli kedisini trafik kazası sonucu kaybeden ünlü Şarkıcı Ömür Gedik, çok sevdiği kedisinin neden öldüğünü ve olayla ilgili üzüntüsünü Kanal D’de yayınlanan Renkli Sayfalar magazin programına anlattı.

Bir beze sarıp aldık

Ömür Gedik kaza sonucu evinin yakınlarında ölen kedisi Kaliko’nun hakkında çok üzüldüğünü belirten açıklamalar yaptı. Kaldığı site içinde kedisini yolun ortasında yerde yatarken gördüğünü söyleyen Gedik, ilk önce oyun oynayarak yuvarlandığını zannettiğini söyledi. Yolun ortasında cansız bir şekilde yatan kediden habersizce, ezilmesin diye yoldan almak için Kaliko’nun yanına gittiğinde, kanlar içinde gördüğünü söyledi. Baş kısmından yaralanan kediyi kucağına alarak en yakın veterinere gittiklerini söyleyen Gedik çok üzüldüğünü söyledi. Ağladığını da belirten Gedik, veterinere gittiklerinde 5 dakika sonra eline cansız olarak, bir beze sarılı bir şekilde verdiklerini söyledi. Kakilo’nun cansız bedenini ise evlerinin bahçesine gömdüğünü söyledi.

“İntihar etme durumuna geldim”

Gedik kedisinin ölmesinden sonraki ruh halinden de bahsederek, çok üzüldüğünü vurguladı. Yaşadığı psikolojiyi medya ile paylaşan Gedik, bir ara Kaliko ile buluşmak için, intihar etme durumuna geldiğini açıkladı. Konuşmasına çok zor zamanlar geçirdiğini de ekledi. Bu sözleri anlatırken üzgün bir şekilde anlatan şarkıcı, ne kadar doğru bir düşünce bilemiyorum diyerek de sözlerine ekledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir