Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ortaköy’de Kanlı Yıl Başı 39 Ölü

Ortaköy’de Kanlı Yıl Başı 39 Ölü

admin admin -
9 0

Beşiktaş Ortaköy’de bir gece kulübünde saat 01.15 sıralarında gerçekleşen terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda yaralananlardan 4’ü ağır 65 kişinin hastanelerdeki tedavisi devam ediyor. İstanbul Ortaköy’de dün yıl başı etkinliği için bir kulüpte bir araya gelen 100’lerce insanın üzerine ateş açılarak, yıl başını kutlayanlar katledildi.

2017’nin ilk saatlerinde gerçekleşen terör saldırısında çok sayıda vatandaş hayatını kaybederek bir çoğuda yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde dışarıda bulunan bir vatandaş 50 tane ambulansın geçtiğini belirterek, katliamın boyutundan bahsetti. İlk edinilen bigilere göre 39 kişi yaşamını yitirirken 70’e yakın kişinin de yaralandığı belirtildi.

Gece 01:00 ile 01:30 saatleri aralığında Beşiktaş Ortaköy’de bulunan bir gece kulübüne silahlı saldırı gerçekleşti. Kamera kayıtlarına göre kulübe giren katil, noel baba kıyafetiyle girerek içeride kılık değiştirdi. İçeriye girerken de bir polis memurunu öldürdüğü belirtildi. Zanlı içeriye girince kendisiyle birlikte içeri soktuğu ağır uzun namlulu silahıyla içeridekilere rastgele açarak 39 kişinin canına kıydı. Katil 70’e yakın kişiyi de yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Twitter’da vatandaşların paylaştığı bilgilere göre yaralılar kendi imkanlarıyla kendilerini gece kulübünün önüne attı.

Bazı yaralıların ise gece kulübünün önüne kendilerini attıktan sonra kulübün önünde hayatlarını kaybettiği söylendi. Gece kulübüne yapılan bu vahşi saldırı, Türkiye’nin 2017 yılına kanlı bir eylemle girdi diye tüm dünyada yankı uyandırdı. Amerika’dan Rusya’ya kadar bir çok ülkeden baş sağlığı mesajları geldi. Gece kulübünde daha çok Ukrayna kökenli vatandaşların bulunduğu ise edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir