Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Mbappe, Devasa Teklife Ne Cevap Verecek? PSG Yıldızının Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Mbappe, Devasa Teklife Ne Cevap Verecek? PSG Yıldızının Geleceği Belirsizliğini Koruyor

admin admin -
15 0

Mbappe, Devasa Teklife Ne Cevap Verecek? PSG Yıldızının Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Paris Saint-Germain (PSG)’in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, sözleşmesinin son yılında olmasına rağmen Real Madrid’e transfer olmak istediği yönündeki söylentilerle gündemde. Fransız deviyle yeni bir sözleşme imzalamak istemeyen genç futbolcu, geleceği konusunda kritik bir karar aşamasında.

Mbappe’nin transferdeki tercihi, Şampiyonlar Ligi’nin etkisi altında olduğu belirtiliyor. Bild’in haberine göre, 25 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda Real Madrid forması giymek istiyor. Ancak, bu transferin gerçekleşebilmesi için ortaya konulan mali talepler, tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Haber detaylarına göre, Mbappe’nin Real Madrid’den talep ettiği yıllık 70 milyon euro, İspanya’daki mali denetimler sebebiyle zor bir hedef olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in, Mbappe’ye 35 milyon euro teklif ettiği ifade ediliyor. Gelecekteki süreçte Mbappe’nin, kariyeri ile maddi beklentileri arasında bir denge kurma ihtimali üzerinde duruluyor.

PSG, Mbappe’yi Ellerinde Tutabilmek İçin Savaşıyor

Fransız basınında çıkan haberlere göre, PSG, Mbappe’yi kaybetmemek adına ciddi miktarda bir maaş artışı teklif etmeye hazır. Yıldız futbolcuya yıllık 100 milyon euro ödemeye razı olacakları iddia edilen PSG yönetimi, böylece Mbappe’nin takımdan ayrılmasını engellemeye çalışacak.

Bu transferdeki belirsizlik, 2018’de Monaco’dan transfer edilen Mbappe’nin kariyerini yeni bir döneme taşıyabilir. Sezon başında 180 milyon euro karşılığında PSG’ye transfer olan Fransız oyuncu, bu sezonki performansıyla da dikkat çekiyor. 26 maçta 28 gol ve 6 asistle oynayan Mbappe, kariyeri boyunca PSG formasıyla 193 maçta 167 gol atmış ve 58 asist yapmıştır. Şimdi, futbol dünyası Mbappe’nin dudak uçuklatan teklife vereceği cevabı merakla bekliyor. hızlı bahis para çekme

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir