Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Trabzonspor’un Şampiyon Kadrosunda Kimse Kalmadı! Sadece 4 Futbolcu Direniyor

Trabzonspor’un Şampiyon Kadrosunda Kimse Kalmadı! Sadece 4 Futbolcu Direniyor

admin admin -
15 0

Trabzonspor’un Şampiyon Kadrosunda Kimse Kalmadı! Sadece 4 Futbolcu Direniyor

Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda elde ettiği Süper Lig şampiyonluğu sonrasında yaşadığı ayrılıklarla sarsılmaya devam ediyor. Bordo-mavililer, teknik direktörlük koltuğuna oturan Abdullah Avcı’nın liderliğinde uzun bir aradan sonra zafer elde etmişti. Ancak, bu sevincin ardından kulüpte beklenmedik değişiklikler yaşanmaya başladı. Şampiyon kadrodan sadece 4 futbolcu, takımdaki değişim rüzgarına direniyor.

Değişim Rüzgarı Kulübü Sardı

Şampiyonluk sonrası Trabzonspor’da yaşanan teknik heyet ve yönetim değişiklikleri, kadroda da ciddi bir dönüşüme neden oldu. Özellikle Yunan futbolcu Bakasetas’ın ayrılığı, takımın önemli isimlerinden Abdülkadir Ömür’ün de ayrılma olasılığı gündeme geldi. Bu değişim dalgasıyla birlikte, Süper Kupa ve şampiyonluk zaferine katkı sağlayan birçok isim Trabzonspor formasını çıkardı.

Şampiyonluk Kadrosundan Sadece 4 İsim Ayakta

Kupalar kaldıran kadrodan ayrılan isimler arasında Hamsik, Cornelius, Edgar Ie, Nwakaeme, Djaniny, Siopis, Dorukhan Toköz, Tymoteusz Puchacz, İsmail Köybaşı, Peres, Vitor Hugo ve Bakasetas gibi önemli futbolcular bulunuyor. Ancak, Uğurcan Çakır, Denswil, Visca ve Hüseyin Türkmen gibi isimler, şampiyon kadrodan ayrılanlara karşı direniş gösteriyor. Ayrılığı gündemde olan Abdülkadir Ömür ise takımda yer almayı sürdürüyor.

Trabzonspor’un şampiyon kadrosunda yaşanan bu büyük değişim, taraftarları endişelendirirken, yeni teknik direktör ve yönetimin nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. Gelecek günlerde yapılacak transferler ve takımın yeni kimliği, Trabzonspor’un gelecek sezonlardaki başarısını belirleyecek gibi görünüyor. twinplay türkiye giriş

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir