Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Anna Nicoletti’den Türkiye Ligine Övgü: “Evimde Gibi Hissediyorum”

Anna Nicoletti’den Türkiye Ligine Övgü: “Evimde Gibi Hissediyorum”

admin admin -
14 0

Anna Nicoletti’den Türkiye Ligine Övgü: “Evimde Gibi Hissediyorum”

Aydın Büyükşehir Belediyespor’un İtalyan voleybolcusu Anna Nicoletti, Vodafone Sultanlar Ligi’nde sergilediği etkileyici performansla adından söz ettiriyor. Son maçlarda takımına 287 sayıyla önemli bir katkı sağlayan Nicoletti, Türkiye ligine dair övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Forma Giydiği Maçlarda Skorer Oyuncu: Nicoletti, Ligdeki En Skorer 2. İsim

Aydın Büyükşehir Belediyespor’un başarılı voleybolcusu Anna Nicoletti, forma giydiği maçlarda sergilediği etkileyici performansla ligdeki en skorer 2. isim oldu. 287 sayılık katkısıyla takımına büyük destek sağlayan Nicoletti, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu başarısını takımına borçlu olduğunu vurguladı. “Takımıma teşekkür etmeliyim çünkü benim bu seviyeye gelmeme yardımcı oluyorlar” diyen Nicoletti, aynı zamanda kendini daha da geliştirmek adına çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Kültüre Uyum ve Türk Mutfağı: “Burada Oynarken Evimde Gibi Hissediyorum”

Nicoletti, Türkiye’de geçirdiği 3 yılda kültür ve yemeklerle olan bağını vurgulayarak, “Ülkemden ilk ayrıldığım sene biraz korkuyordum çünkü Türkiye ile ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Sonra fikirlerim değişti. Burada olmaktan çok mutluyum. Türk yemeklerini çok seviyorum. Buradaki herkes, beni evimdeyim gibi rahat hissettirmeye çalışıyor. O yüzden şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki burada oynarken evimde gibi hissediyorum” dedi. Betlike

Anna Nicoletti’nin Türkiye’deki başarılı performansı ve Türk kültürüne olan uyumu, voleybol severler tarafından takdirle karşılanıyor. Ligdeki etkileyici performansıyla sadece bir sporcu değil, aynı zamanda bir kültür elçisi olarak öne çıkan Nicoletti, Türkiye’de kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir