Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu, heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. İşte, 24. haftanın görünümü:

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu, heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. İşte, 24. haftanın görünümü:

admin admin -
15 0

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu, heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. İşte, 24. haftanın görünümü:

Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezonu 24. haftası geride kaldı ve yine heyecan dolu müsabakalara sahne oldu. Lider Galatasaray, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen rakibi Gaziantep FK’nın hükmen mağlubiyetiyle haftayı galibiyetle tamamladı ve liderliğini sürdürdü.

Takipçisi Fenerbahçe ise deplasmanda Yukatel Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek, 51 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Corendon Alanyaspor, evinde Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup ederken, VavaCars Fatih Karagümrük ise Demir Grup Sivasspor’u 4-3 mağlup etti. Konyaspor ile Bitexen Giresunspor arasındaki müsabaka ise 0-0 berabere sonuçlandı. bahis siteleri

Haftanın kapanış maçında ise Kasımpaşa, evinde Fraport TAV Antalyaspor’u 3-1 yendi ve haftayı üç puanla kapattı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında alınan sonuçlar, takımların performansları hakkında önemli ipuçları veriyor. Lider Galatasaray’ın hükmen kazandığı maç dışında, mücadeleler oldukça çekişmeli geçti. Takımların sıralama için kıyasıya mücadeleleri devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in geri kalan haftalarında da futbol severleri heyecan dolu müsabakalar bekliyor. Takımların birbirleriyle olan mücadelesi sürerken, ligdeki sıralama da netleşmeye başlayacak. Futbolseverlerin merakla beklediği müsabakaların devamını heyecanla takip ediyoruz.

Konyaspor ile Bitexen Giresunspor arasındaki maç 0-0 berabere bitti. Haftanın sadece bir maçının oynandığı bu haftada, lider Galatasaray’ın hükmen galibiyeti sonrasında takipçisi Fenerbahçe 2-1’lik skorla kazandı ve zirve yarışındaki yerini korudu. Beşiktaş da kendi sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Trabzonspor ise Ümraniyespor’a deplasmanda 2-1 kaybetti. Kasımpaşa ise Fraport TAV Antalyaspor’u 3-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Formun Üstü

Formun Altı

Formun Üstü

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir