Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Yutulabilir Mide Balonu

Yutulabilir Mide Balonu

admin admin -
16 0

Yutulabilir Mide Balonu

Yutulabilir mide balonu kolay bir işlemle mideye gönderilen ve bireylerin zayıflamasına yardımcı olan incelme yöntemidir. Ağızdan alınan balonun mideye gönderilip şişirilmesiyle yerleşimini tamamlayan balon mideye baskı yapmaktadır. Yapılan baskı kişinin daha az yemesine imkan vermektedir. Sonuç olarak dümdüz karın ve ince bacaklara sahip bir kişi haline gelinmektedir. Eğer sizler de fazla kilolarınızdan sıkıldıysanız yutulabilir mide balonu tam size göre.

Yutulabilir mide balonu ameliyattan korkan, narkoz almaktan çekinen ve büyük operasyonlar için yeterli vakti olmayan kişilerin başvurabileceği yöntemdir. Ağrısız, acısız, hastanede yatmak zorunda kalmadan zayıflamak isteyenlerin en büyük fırsatıdır. Bu fırsatı kaçırmamak ve en profesyonel uzmanlardan ekonomik hizmet almak istiyorsanız hızlı davranmanızda fayda var.

Yutulabilir Mide Balonu Zararlı Mı?

Elipse mide balonu şikayet sayısı oldukça azdır. Eğer daha az risk, daha fazla olumlu sonuç istiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz. Mideye ya da diğer organlarınıza, vücudunuzun genel sağlığına herhangi bir zarar vermez. Sadece uygulamanın ilk günlerinde bulantı ve kusma gibi mide kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak bu sorunların tamamı geçici, normaldir. Midenize baskı yapan balona mideniz alışmaya çalışmaktadır. Alışma sürecinin hemen ardından artık bir sorun olmadan mide balonunuzla birlikte eski düzeninize dönebilirsiniz.

Yutulabilir Mide Balonu Nasıl Yutulur?

Elipse mide balonu yorumlar içerisinde de belirtilmektedir. Mide balonu doktorunuz tarafından size verilir ve su içerek balonu yutarsınız. Yuttuğunuz balon midenize gider ve orada bekler. Görüntüleme teknikleri aracılığıyla doktorunuz tüm tetkikleri kontrol eder. Böylece balon işlevini göstermeye başlar. Balon midenize yoğun baskı yaptığından dolayı kendinizi aç hissetmezsiniz. Dolayısıyla çok fazla yemek yeme ihtiyacı duymayarak zayıflarsınız.

Yutulabilir Mide Balonu Nasıl Çıkar?

Yutulabilir mide balonu yorumları genellikle olumludur. Bunun en temel sebebi de ne balonu yutarken, ne de balonu çıkarma işlemi sırasında cerrahi müdahale gerekmemesidir. Yaklaşık 4 ay sonra mide balonunuzu midenizden boşaltım sisteminize göndererek kendiniz doğal yollarla çıkarırsınız. Böylece 4 aylık süreç içerisinde verdiğiniz kilo sonrasında herhangi bir ağrı ve acı hissetmeden yeni vücudunuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Yutulabilir Mide Balonu Çıktıktan Sonra Kilo Alınır Mı?

Mide balonu doğal yolla vücudunuzdan atıldıktan sonra balon taktırmadan önceki halinize dönmezseniz kilo almazsınız. Eskisi gibi çok öğün ve çok fazla yemek tüketirseniz kilo almanız kaçınılmaz hale gelecektir. 4 aylık süreç zarfında başlangıç kilonuzun ortalama %10’unu vermiş bir vaziyette yeni hayatınıza başlayabilirsiniz.

Yutulabilir Mide Balonu Fiyatları

Elipse mide balonu fiyat açısından diğer yöntemlere kıyasla daha ekonomiktir. Elipse mide balonu fiyatı 2022 yılı için doktorlar açısından farklılık göstermektedir. Risk düzeyi az diye düşünerek sadece fiyatı bir kriter olarak almamanızda büyük fayda var. Çünkü Yutulabilir mide balonu fiyatı 2022 seçeneklerinden en ucuz olana giderseniz belki de vücudunuzun tepkilerini anlamayacak bir doktorla karşılaşacaksınız. Bu da süreci sizin için zorlaştıracaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir