Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Doctorem Bant Faydaları Ve Zararları Nelerdir

Doctorem Bant Faydaları Ve Zararları Nelerdir

admin admin -
18 0

Doctorem Bant Faydaları Ve Zararları Nelerdir

Doctorem International bir grup idealist doktor tarafından kuruldu. Amacı insan sağlığına katkı sağlamak, hayat standartlarını yükseltmekti. Bu hedefe ulaşmak için bantlar ürettiler. Doctorem bant kişilerin günlük ihtiyacı olan mineralleri transdermal teknolojisi ile birleştirerek geliştirildi ve müşterilerin kullanımına sunuldu.

 Yaklaşık 2 yıl önce başladıkları bu yolda hem Türkiye çapında hem de diğer ülkelerde yoğun ve özel ilgi ile karşılandı. Bantların kullanım kolaylığı, bileşenlerin kalitesi ve sağlığa yaptıkları yararları dikkatle incelendi ve tüm kullanıcılardan tam not aldı. Doctorem İnternational geniş ürün gamı gıda ile gıda takviyesi sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

 Doctorem Bantların Özellikleri

Tüm doctorem bantlar medikal ürün sınıfındadır.

İnsan sağlığını güçlendirici, kişilerin hem iç organlarına hem de dış güzelliklerine iyi gelen ürünlerdir.

Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirme ve hastalıklara karşı koruma özelikleri vardır.

Doctorem bantlar cilde kolay yapışır, kullanımı pratiktir.

İçeriklerinde doğal bitkiler ve maddeler bulunduğu için organlara ve vücut yapısına faydası çoktur.

Her kullanıcının kendi ihtiyacı kadar ürün bulma şansı vardır.

Bantlar vücuda yapışma özelliğinde ve esnek yapıdadır. Gün boyu kullanılabilir.

Bantların günlük yorgunluğu, stresi azalttığı, enerji ve motivasyon hissi uyandırarak gün boyu sağlıklı ve iyi hissetmeye sebep olduğu gözlemlenmiştir.

 Doctorem Bantların Faydaları

Her bir bandın içeriğinde bulunan bitkisel bileşenler özenle birleştirilir. Birbirleri ile olan uyumuna ve sağlık açısından faydalarına dikkat edilerek ürün ortaya çıkarılır. Böylece alerjik reaksiyon en aza indirgenmiştir.

Bantlar deri üzerinden emilebilen teknoloji ile üretilmiştir. Emilme esnasında enzim eksikliği yaşanmadığı için tam olarak etkisini gösterir. Bu sayede mide rahatsızlığı gibi ağız yoluyla ilaç yutulmasının verdiği zararları yok edilmiş olur.

Her doctorem bandının ayrı özellikleri vardır. Bir doktor tavsiyesi ile kullanıcıya en uygun olabilecek bant seçimi yapılmalıdır.

Doctorem bantlar transdermal bant özelliğinde oldukları için ürünün kullanım açıklamasında yazıldığı şekliyle vücudun o bölgesine yapıştırılmalıdır. Bölgenin temiz, kuru, tüysüz olmasına açık yara olmamasına dikkat edilmelidir.

Bantlar düzenli kullanıma uygun şekilde esnek yapıdadır. Gün boyu ciltte durabilme rahatlığına sahiptir.

 Doctorem Bant Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Doctorem bantlar herkesin kullanabileceği bir gıda takviyesidir. Hastaların iyileşme süreçlerinde gerekli enerjiyi ve bağışıklık sistemi kuvvetlendirmesi özellikleri ve kullanım kolaylığı sebebi ile doktorlar tarafından tavsiye edilen bir üründür. Ancak doctorem bant bir ilaç değildir.

 Alerjik reaksiyon en az seviyede olsa da içeriğinde bulunan bitkisel bileşenlerin hassas kişilerde alerjik reaksiyon gösterebilir. Bu sebeple ürünü almadan önce içeriğini dikkatle okunmalıdır. Bu noktada Doctorem İnternational ekibi teknik ve ürün bilgileriyle sizlere yardımcı olacaklardır.

 Doctorem bandı kullanım özelliklerine dikkat edilmelidir. Düzenli kullanım ile iyi sonuçlar verir. Kronik rahatsızlığı olan kişilerin doktorlarına danışarak kullanmaları gerekmektedir. Bandın hassas olmayan bölgelere yapıştırılması gerekir. Açık veya kapalı yaranın üzerine yapıştırılmamalıdır.

 Emziren ve hamile kadınların doktoruna danışarak kullanması gerekir.

 Fiyat Kalite Dengesi

 Doctorem bant fiyatları ürüne göre değişkenlik gösterir. Ürünler kullanım kalitesi, faydalarının çok olması, herkese uygun ürünün olmasının yanı sıra sektörde en uygun fiyat aralığı özelliği ile de damgasını vurdu. Doctorem İnternational hizmet ve ürün kalitesi, ürün bilgisi aktarımı, satış sonrası nitelikli hizmet anlayışı gibi özellikleri ile kalite ve fiyat değerlendirmesi açısından uygun olduğunu siz de göreceksiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir