Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galatasaray’ın Sıradışı Radamel Falcao Stratejisi!

Galatasaray’ın Sıradışı Radamel Falcao Stratejisi!

admin admin -
11 0

Eren Derdiyok hakkında flash 1xbet bir karar ile Antalya kampına götürmeme açıklaması sonrasında Galatasaray’dan farklı strateji haberleri geldi. Eren Derdiyok’u Antalya kampına götürmeyen Galatasaray, santrafor transferi konusunda önemli bir isim 1xbet Giriş için çaba sarf ediyor. Sarı-kırmızılılar yetenekli oyuncu Radamel Falcao için çaba harcarken bir taraftan FFP’ye uygun hale getirmek istiyor.

Moraller Depolandı

Spor Toto Süper Lig ilk devresi için gayet başarılı bir şekilde 4-2’lik demir Grup Sivasspor karşılaşmasını galibiyetle 1xbet bitiren sarı-kırmızılı takım moral depolayarak şampiyonluk yoluna devam ediyor. Şimdilerde Galatasaray’da bir transfer iddiası ile ilgili gözler 1xbet santrafor takviyesi girişimlerine döndü. Galatasaray yönetimi Kolombiyalı yıldız futbolcu Falcao’nun takıma katılması konusunda ısrarlı.

İstediği Çıkışı Yapamamıştı

Bu yıl Ligue 1 konusunda 1xbet sıkıntılar yaşayan ve istediği çıkışı gerçekleştiremeyen Falcao’yu bir buçuk yıllık olmak üzere kiralamak istiyor. Monaco’da forma giyen ünlü futbolcu iddialara göre bir buçuk yıllık anlaşmaya sıcak bakmıyor ve iki buçuk yıllık bir sözleşme konusunda diretiyor.

32 yaşındaki 1xbet Giriş ünlü futbolcu ile ilgili Galatasaray arasındaki engellerden birisi yıllık maaş konusu oldu. Monaco’da takım giyen oyuncu 9 milyon Euro ücret kazanırken 1xbet Giriş sarı-kırmızılı takımda Falcao’yu alabilmek için bir buçuk 1xbet yılda 13 milyon Euro’yu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda bu transferi FFP kriterlerine uygun hale getirmek isteyen takım yönetimi kiralama ücreti ödememeye niyetli.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir