Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Faizsiz Yöntemlerle Sahibinden Araba ve Ev Alma İmkanı

Faizsiz Yöntemlerle Sahibinden Araba ve Ev Alma İmkanı

admin admin -
21 0

 

Son zamanlarda bir Katılımevim çılgınlığı aldı yürüyor. Bunun sebebi Katılımevim’in sunduğu cazip, faizsiz ve ister peşinatlı ister peşinatsız ev, araba edindirme yöntemleri. Katılımevim’e gidenler bu inanılmaz fırsatlardan yararlanırken, ev ve araba alınırken yaşanan tüm aksilik ve faiz problemlerinden de kurtulmuş oluyorlar.

Katılımevim Nedir?

Eşten dosttan borç almaya, banka kredilerine son. Herkesin ev ve araba sahibi olması için ortaya çıkan, müşteri memnuniyetini esas alarak eşitlikçi ve ilkeli bir hizmet gerçekleştiren Katılımevim, faizsiz ev ve araba alma modeli sunan bir tasarruf şirketidir. Şirketin sunmuş olduğu ödeme yöntemleri ile ne banka kredisine ne de borç almaya ihtiyacınız kalmayacak. Son derece cazip fırsatlar ile ayağınıza kadar gelen bu fırsatı kullanıp ev sahibi olmak istemez misiniz? Eğer istiyorsanız durmayın, bu yöntemler hem müşteri hem de cep dostu. Faiz ile alım yükünün altına girmenize hiç gerek yok. Kendi birikiminiz ile ev almak artık hayal değil.

Katılımevim Modelleri

Katılımevim modelleri arasında peşinatlı, peşinatsız modeller bulunuyor. Peşinatlı modellerde ev teslim tarihi daha önce çekilirken, peşinatsız modellerde belirli bir süre birikim modeli içerisinde beklemek gerekiyor. Tabii, bu süreçte noter huzurunda çekiliş yapılma durumu da var. Bu sebeple peşinat vermeseniz dahi ilk andan itibaren çekiliş dahilinde ev sahibi olmanız da mümkün. Katılımevim modelleri ile sahibinden satılık otomobil alabileceğiniz gibi sahibinden ev ve araba de alabiliyorsunuz. Senetle araba satın almak için başka modeller aramanıza hiç gerek yok. Katılımevim, borcunuza karşılık taksit sayınız kadar düzenleyeceği senetler ile sahibinden araba almanıza olanak tanıdığı gibi ev almak konusunda da aynı sistemi uyguluyor.

Tasarruf Nedir?

İster ev satın almak olsun ister araba almak, konu fark etmeksizin para birikimi yapmanız şart. Eğer birikim yapamıyorsanız, sizi birikim yapmaya itecek modellere yönelmeniz gerekiyor. Tıpkı Katılımevim’in sunmuş olduğu modeller gibi. Belki bir başınıza birikim yapmak, bağlayıcı bir model olmadığı için zor olabilir ancak bunun karşılığında bir araç ya da ev satın alıyorsanız ve taksitleriniz senede bağlandıysa, birikim zorunluluk getirecektir. Hem faizden kurtulacağınız hem de ev ya da araba sahibi olacağınız bu yönteme ‘Tasarruf Yöntemi’ deniyor.

Tasarruf yöntemi ile alabileceğiniz şeyler;

  • Ev
  • Araba
  • Arsa
  • Ofis
  • Dükkan olarak mümkün olmakta.

Katılımevim Nerelerde Var?

Katılımevim (www.katilimevim.com.tr), hali hazırda Türkiye’nin her bölgesinde bulunan şubeleri ile hizmet veriyor. Firmanın 8’i İstanbul’da olmak üzere toplam 23 şubesi bulunmakta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir