Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Okan Buruk Avrupa’daki Dev Başarıyı Anlattı

Okan Buruk Avrupa’daki Dev Başarıyı Anlattı

admin admin -
16 0

UEFA Kupası grubunda çok önemli bir başarıya imza atan Okan Buruk ve öğrencileri, tarih yazmaya devam etmek istiyor. Final maçında takımın neler yaşadıklarını açıkça anlatan Okan Buruk, hislerine de değindi. Okan Hoca, “Hazırlık maçında Mönchengladbach ile karşılaşmıştık. Bizi 5-1 yenmişlerdi. Ama o zamandan bu zamana çok şey değişti! Biz o süreçte takım kurma, yeni bir format yaratma peşindeydik. Şunu biliyorduk ki, rakibimiz iyi bir geçiş takımı ama üstüne gidildiğinde zafiyet yaşıyorlar. Evimizdeki maçta son dakika golüyle berabere kalmıştık, bu kez son dakika golünü biz atıp kazandık. Elimizden kaçırmadık” sözleri ile durumu anlattı. Restbet ile sizde tarih yazmaya başlayın.

Okan Hoca Kazanmanın Önemine Vurgu Yaptı

Grubun son durumu ve takımın sahip olduğu puana bakılarak, alınması gereken sonuç hakkında konuşmada bulundu. Maça çıkmadan önce yer alan tek ihtimal gerçekleşmişti. Okan Buruk, “Roma, Mönchengladbach, Wolfsberger… İlginç bir gruptu. Enteresan sonuçlar çıktı. En önemlisi bizim lider olarak üst tura yükselmemiz. Rakip, Bayern Münih’i yenmiş, Almanya’nın lideri. Üstelik bizim maça tam kadro çıktılar. Bizim ise önemli eksiklerimiz var. Kulübede ofansif anlamda tek hamlemiz Demba Ba’ydı. Ligde ve kupada yorucu deplasmanlar oynamıştık. Ama inanıyordum. Maç öncesi elbette duygularım biraz karışıktı. Sonuçta böylesine bir deplasmana, tek ihtimal için çıkmak kolay değildi” sözlerini ekledi. Restbet kalitesi ile sizin de tek adresiniz olacak.

Gelen Başarı Milli Bir Gurura Dönüştü

Bir Türk takımının Avrupa kupasında göstermiş olduğu başarının yankılarından söz etti. Okan Buruk hissetlerini milli maç duygusuna benzetti. Buruk, “Bizim için milli maç gibiydi. Türk takımları için yola devam etmemiz çok önemliydi. Takımlarımız elenirken tek şansı olan bizdik. Dolayısıyla ülkemiz için oynadık. Bu sonucun bir önemli tarafı da şu oldu; Başakşehir’in yıllardır başarılı gidişine rağmen bir türlü hak ettiği desteği alamamasıydı. Bu sonuçla büyük bir sempati topladık. Türkiye bizi konuşuyor ve bu beni çok mutlu ediyor” sözleri ile devam etti.

apk indir

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir