Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İstanbul Franke Servisi

İstanbul Franke Servisi

admin admin -
12 0

Buzdolabınızın bozulması, içindeki tüm yiyeceklerin de çöp olması demektir. Bu nedenle buzdolabı arızaları kısa sürede çözümlenmesi gereken sorunlardan biridir. Üstelik buzdolabınızın arızalanması, yen bir buzdolabı masrafına gireceğiniz anlamına da gelmiyor. Çünkü alanında uzman, özel Franke Servisi olarak hizmetinizdeyiz.

Diğer özel servislerden bizi ayıran önemli özelliklerimizden biri, aynı gün içerisinde hizmet sunuyor olmamız. Bu sayede beklemenize gerek kalmıyor. Ayrıca buzdolabınız ne kadar eski olursa olsun, bizim için bir önemi yok. Çünkü ustalarımızın tecrübesi, en az buzdolabınızın geçmişi kadar, yıllara dayanıyor. Bu sayede eski buzdolaplarında meydana gelebilecek pek çok teknik sorunun da kısa sürede üstesinden gelmeyi başarıyoruz.

Kadıköy Franke Servis yapılanmaları gibi, yalnızca tek bir noktaya hizmet etmiyoruz. İstanbul’un her noktasına uzmanlığımızı götürüyoruz. Yapmanız gereken tek şey bizi arayarak randevu kaydını oluşturmanız. Aynı gün içinde ev ya da işyerinize gelen ekiplerimiz sorunu hallediyor. Eğer sorun atölyede çözümlenmesi gereken büyüklükte ise donanımlı araçlarımız ile dolaplarınızı taşıyor ve en kısa sürede sapasağlam teslim ediyoruz.

Adını dahi duymadığınız sözde servislere tonlarca para ödeme devriniz kapandı. Artık stabil ve uygun bir fiyat politikası uygulayan bizler varız. Üstelik müşteri memnuniyetini arkasına almış bir Franke Teknik Servisi olarak, teknolojiyi de aktif olarak kullanıyoruz. Bu sayede arızaları daha kısa sürede çözümlüyor ve dolabınızı sizlere sağlam bir şekilde teslim ediyoruz.

windows 10 education

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir