Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İzmir’de Elektronik Mağazasından Hırsızlık Yapan Çift Yakalandı

İzmir’de Elektronik Mağazasından Hırsızlık Yapan Çift Yakalandı

Haber Haber -
15 0

İddialara Göre

İzmir’de büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında smaçör olarak oynayan Ç.Ö. (38) ve iddia edilen sevgilisi öğretmen D.A. (38), bir elektronik mağazasından teşhir ürünü bilgisayarı çaldıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Ç.Ö. ve D.A.’nın Antalya ve Bursa’da da benzer suçlar işlediği ileri sürülürken, çalıntı 1 bilgisayar, 1 kamera ve 1 akıllı saat teslim ettikleri öğrenildi. İkili, Bornova ilçesindeki bir alışveriş merkezinden bilgisayarı çalarak suçüstü yakalandı.

Gözaltına Alındılar

Şüpheliler, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu tespit edilerek gözaltına alındı. D.A. suçlamaları reddederken, Ç.Ö.’nün ise daha önce çeşitli suçlardan kaydının olduğu belirlendi.

Geniş Çaplı Soruşturma Devam Ediyor

İkili, çalıntı eşyalarla birlikte teslim olurken, yapılan araştırmada Ç.Ö.’nün Voleybol Federasyonu adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı ve hırsızlık suçlarına karıştığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemler sürerken, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

İlgili Yazılar