Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın Uluslararası Demokratlar Birliği Çalıştayı Konuşması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın Uluslararası Demokratlar Birliği Çalıştayı Konuşması

Haber Haber -
17 0

Bakan Göktaş, Uluslararası Demokratlar Birliği ile Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Uluslararası Demokratlar Birliği’nin düzenlediği çalıştayda Almanya’dan Avustralya’ya, Bulgaristan’dan Hollanda’ya, İsveç’ten ABD’ye kadar gelen temsilcilerle bir araya geldi.

Aile ve Kültürel Değerler Üzerine Temennilerde Bulundu

Göktaş, yurt dışında yaşayan Türk ve akraba topluluklarının siyasi, kültürel ve ekonomik sorunları üzerine gerçekleştirilecek çalıştayın hayırlı olması temennisinde bulunarak, UİD’nin kuruluşunun 20’nci yıl dönümünü kutladı. Kendisi de yurt dışında büyümüş bir ailenin çocuğu olduğunu vurgulayan Göktaş, aile ve vatan bağının önemine değindi.

Vatandaşların Yanında Olma Gayreti

Göktaş, yurt dışında yaşayan vatandaşlara destek olma çabalarını vurgulayarak, Türkiye’den uzakta yaşayan vatandaşların geleneklerini korurken, Türkiye’ye katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, aile bütünlüğünü korumak adına yürütülen çalışmalara da değindi.

Ailenin Korunması ve Güçlenmesi Vizyon Belgesi

Aileye yönelik tehditlere karşı nettirlerini vurgulayan Göktaş, aile bağlarını güçlendirmek ve korumak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Ayrıca, 15 Mayıs’ta açıklanacak olan ‘Ailenin Korunması ve Güçlenmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı’ ile uluslararası düzeyde aile değerlerini güçlendirme amaçlarını açıkladı.

İlgili Yazılar