Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Xiaomi MIX Fold 2’nin ekran boyutları

Xiaomi MIX Fold 2’nin ekran boyutları

admin admin -
18 0

Katlanabilir akıllı telefon pazarı, son dönemde popüler hale geldi. Özellikle Android telefon üreticileri bu alanda oldukça iddialı ürünlerle bu alanda ilk sırayı kapmak için yarış içindeler. Katlanabilir telefon alanına MIX Fold ile giriş yapan Xiaomi, ikinci telefonu için çalışmalarını hızlandırdı. Cihazla ilgili sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor.

Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefonla ilgili söylentiler artmaya devam ediyor. Sızıntı bilgileriyle akıllı telefon dünyasında önemli bir yer edinmiş Digital Chat Station adlı kullanıcı, Çin’de popüler olan Webio platformundan cihaza ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Daha önce cihazın 8.1 inçlik ekrana sahip olacağına ilişkin bir veri sızdırılmıştı. Son olarak kaynaktan gelen bilgiyle ekran ayrıntıları şekillendi. MIX Fold 2, 8 inç ekran boyutu ve 6,5 inç harici ekran ile gelecek. Ayrıca kullanıcı, cihazın Haziran ayında geleceğini doğruladı. Kaynak, akıllı telefondaki yenileme hızının yüksek olacağını belirtti.

Digital Chat Station, daha önce de Webio platformundan bazı bilgiler paylaşmıştı. Paylaşımında cihazın katlanabilirliği hakkında da bazı bilgiler aktarmıştı. paylaşıma göre Xiaomi MIX Fold 2, ters katlanabilir olarak piyasaya sürülecek. Dünyanın ilk ters katlanabilir akıllı telefonu olması beklenen cihaz, 360 derece katlanabilme özelliğine sahip olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir