Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Penis Kılıfı Ne İşe Yarar?

Penis Kılıfı Ne İşe Yarar?

admin admin -
9 0

Penis kılıfı çiftlerin cinsel ilişki sırasında kullandığı fantastik bir seks oyuncağıdır. Bir erkek, genellikle tırtıklı ve silikon yapılara benzer pürüzlü bir yüzeye sahip bir takar. Cinsel ilişki sırasında penis kılıfının genişletilmiş alanını kullanarak bir partnerle cinsel ilişki sırasında daha büyük ve daha kalın bir penise sahip olmanın zevkini artırmak için uzatılmış bir prezervatif türü kullanmak en iyisidir. Kısacası bu, bir kadının cinsel ilişkiden aldığı zevki artırmaya yardımcı olabilecek bir seks oyuncağıdır.

Penis kılıfı kullanırken öncelikle ereksiyon halindeki penise penis kılıfı katlanarak yerleştirilir. Daha sonra katlanan kılıf penisi kapsayacak şekilde oval bir görünüm alır. Ardından yukarıdan aşağıya kondom gibi yerleştirilerek cinsel birlikteliğe hazır hale gelecektir. Penis kılıfı kondom gibi kullan at şeklinde değildir, gerekli penis kılıfı temizliğini ve bakımını doğru bir şekilde yaptığınız zaman hijyenik olduğunu düşündüğünüz zamana kadar kullanabilirsiniz.  Penis kılıfı gerçekçi bir görünüme sahiptir. Erkek seks ürünleri arasında en popüler konumda tutulduğunda önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Ayrıca penis uzatıcı kılıf zarar görmediği sürece uzun süre kullanılması tavsiye edilir.

Penis Kılıfı Türleri Nelerdir?

Uzatmalı, Titreşimli, Damarlı, Testis kavramalı olarak penis kılıfları 4’e ayrılmaktadır.

Uzatmalı penis kılıfı, kılıfın uzatılmış şeklidir ve uzunluğu 3 cm ile 8 cm arasında değişir. Titreşimli penis kılıfları, farklı modeller olarak farklı kategorilere ayrılır. Titreşim cihazının amacı, diğer tarafı penisin üst kısmına yerleştirerek uyarmaktır (orgazm). Titreşim cihazının yerleştirildiği alanın ucu çıkıntılı ve düz olmak üzere iki modele ayrılmıştır. Bu çıkıntılar, titreşimi klitorise daha geniş bir şekilde iletmek için tasarlanmıştır. Damarlı penis kılıfı modelleri ince damarlı ve kalın damarlı olarak kategorilendirlir. Bayanlar genelde damarlı penis modeli tercih eder. Damarlı penis kılıfı üretimi bu sebepten tercih edilir. Testis kavramalı modeller penisin kılıftan ayrılmaması sabit kalması ve bütünleşmesi için tasarlanmışlardır. Bunlarında kendi aralarında boyutları mevcuttur.

Cinsel ilişki kadın ve erkek arasında olmazsa olmazlardandır. Bu ilişkide iki tarafında mutlu olması için cinsel ilişkinin iyi olması şarttır. Monoton seks hayatından kurtulmak ve ilişkiye renk katmak için seks oyuncakları ideal ürünlerdir. Bu ürünleri kullanarak cinsel yaşamınıza farklı zevkler katabilirsiniz. Penis kılıfını kondom gibi düşünebilirsiniz. Sadece bu kılıfı uzun süre kullanabilir ve kullandığınızda partnerinizin en derinlerini uyarabilirsiniz. Dünyada en çok tercih edilen bu penis kılıfları ile cinsel hayatınıza yeni hazlar katabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir